Reklama

Reklama

Obsahy(1)

21-ročná Violet Sanfordová (Piper Peraboová) sa túži stať pesničkárkou, a tak opustí svojho až príliš starostlivého otca Billa (John Goodman) a zamieri do New Yorku. Tu píše, nahráva, a so svojimi skladbami neúspešne obchádza hudobné vydavateľstvá. Pokúša sa dokonca vystupovať naživo, ale tréma, ktorá ju odjakživa trápila, jej nedovolí hrať pred davom ľudí. Počas svojej púte sa stretáva s mladým kuchárom Kevinom O´Donnellom (Adam Garcia), ktorý sa stane jej oddaným fanúšikom a milujúcim obdivovateľom. Kevin verí v jej talent a sám sa ponúkne, že jej pomôže s kariérou. Aby mala Violet z čoho platiť nájomné, zamestná sa ako barmanka v nočnom klube Coyote Ugly. Tu sa zoznámi s tvrdou a autokratickou majiteľkou Lil (Maria Belloová) a jej dievčatami – koketnou Cammie (Izabella Mikoová), tvrdohlavou a nepriateľskou Rachel (Bridget Moynahanová) a expertkou na prepitné Zoe (Tyra Banksová). Kojotky, ako ich dobromyseľne prezývajú, dráždia zákazníkov a médiá svojimi neuveriteľnými kúskami, vďaka čomu sa Coyote Ugly stáva jedným z najpopulárnejších barov v New Yorku. Pod vplyvom nákazlivej atmosféry nočného klubu Violet prekoná trému a svojím hlasom a sexy zjavom na seba okamžite upúta pozornosť. Opojená úspechom zabúda, že je len populárnou barmankou a riskuje, že stratí nielen rešpekt svojho otca, ale aj prácu, priateľa a šancu, že sa jej splní životný sen. Podarí sa jej vrátiť sa späť, alebo je navždy stratená? (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (271)

Sokkk_y 

všetky recenzie používateľa

Teda, já čumim. Když jsem tento film viděl poprvé, dal jsem čistý průměr a nic to se mnou neudělalo. Dneska jsem ale kočky zase po nějaké té době viděl a když skončily se svou divokou jízdou na baru, zůstal jsem čumět. Je to skvělý, oddychový a nenáročný filmek, který člověka neurazí a nenudí. Navíc celému dílu dodávají ten správný šmrnc nádherné písně LeAnn Rimes a odvazující scény na baru. Celkem i lituji, že takovýhle bar není i v našich skromných končinách... Jo, tohle je podceňované, ale celkem kvalitní béčko. Určitě se na ty kojotky podívám znovu rád .-) ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

DVD s týmto filmom v mojom súkromnom archíve úplne zapadalo prachom. Nikdy som nenašiel chuť si ho pozrieť. Zhliadol som ho až včera v televízii. Nebolo to až také špatné ako som sa pôvodne obával. Hlúpučký scenár o partii rajcovných barmaniek ma vôbec nezaujal. Avšak na tie sexi "Divoké kočky" sa pozeralo dobre, niektoré skladby so soundtracku boli celkom slušné a tiež ma potešil aj John Goodman v jednej z vedľajších úloh. ** ()

Reklama

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Trevor Horn: 1. Can't Fight The Moonlight - LeAnn Rimes [3:35] ,2. Please Remember - LeAnn Rimes [4:34] ,3. The Right Kind Of Wrong - LeAnn Rimes [3:47] ,4. But I Do Love You - LeAnn Rimes [3:21] ,5. All She Wants To Do Is Dance - Don Henley [4:30] ,6. Unbelievable - EMF [3:30] ,7. The Power - Snap! [3:40] ,8. Need You Tonight - INXS [3:10] ,9. The Devil Went Down To Georgia - Charlie Daniels [3:36] ,10. Boom Boom Boom - Rare Blend [3:22] ,11. Didn't We Love - Tamara Walker [3:24] ,12. We Can Get There - Mary Griffin [3:59], ()

tron 

všetky recenzie používateľa

"Prečo sa to volá Coyote Ugly?“ – "Na zdravie bolo obsadené.“ DIVOKÉ KOČKY sa našťastie ani nesnažia tváriť, že sú niečím iným, než len oddychovou zábavou pre tínedžerky. Pánov potom dozaista potešia krásky typu Maria Bello, ktorej sa (druhý a posledný, kto podáva niečo ako herecký výkon, je otcovský John Goodman, ktorého žeriem vždy, všade, za všetkých okolností a v úplne všetkom a jeho tanec je neskutočný) dokonca podarilo vykresať zaujímavú postavičku majiteľky podniku, ktorá nikdy nie je kamarátka. Podstatnú časť snímky tvoria smiešne dialógy, pričom mentorský dohľad mocného producenta Jerryho Bruckheimera je (okrem americkej vlajky a roličky jeho dvorného režiséra Michaela Baya v úlohe fotografa) poznať predovšetkým na plastelínových postavách, bombasticky ladených tanečných pasážach a rozprávkovom finále. ()

Wally 

všetky recenzie používateľa

Docela mne překvapilo, že jednu z rolí v tomto ne moc dobrém filmu vzala M. Bello, která se mi jako herečka velice líbí. Ale to je její věc.... Holkám to tam neskutečně sluší a filmem se prolínají sympatické písničky v čele s hitem od LeeAnn Rimes. Příběh je však dopředu velice předvídatelný a tuctový. Film neurazí, ale nejde o věc pro fajnšmekry. ()

Galéria (30)

Zaujímavosti (8)

  • Filmovanie prebiehalo v mestách Los Angeles, New York a South Amboy, ktoré sa nachádza v štáte New Jersey. (MikaelSVK)
  • Film se dočkal takové popularity, že v USA, Rusku a Německu byly otevřeny bary se stejným názvem, interiérem i obdobnou obsluhou a hudebním zaměřením. (Dlee)

Súvisiace novinky

Blonďaté posily

Blonďaté posily

05.07.2009

Filmoví hrdinové mají radši blondýnky. Amy Adams, Amy Smart, Jessica Biel a Piper Perabo se připojily k obsazení několika drsných a drsnějších chlapských filmů (a jednoho seriálu), v nichž nebude… (viac)

Reklama

Reklama