Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si umírající dědeček postaví hlavu, začíná se teprve rozbíhat ta správná zábava: dědeček Bu-eon kdysi v mládí svému příteli slíbil, že jednou svoji vnučku provdá za jeho vnuka, nyní už čtyřiadvacetiletého Sang Mina, který se dámské společnosti rozhodně nevyhýbá a jehož jediným životním cílem nejspíše je neustále si Bu-eon dobírat. Po vlně protestů dojde násilně vytvořený pár k názoru, že nezbývá než k sňatku skutečně svolit. Svoje nechtěné manželství se ale takřka od začátku rozhodnou před okolím pečlivě tajit. Aby ne: Bu-eon je totiž pouze patnáct let. (kiddo)

(viac)

Recenzie (78)

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Je to celkom dobrá romantická komédia. Má zaujímavý príbeh o mladej stredoškoláčke a o pár rokov staršom mladíkovi, ktorých rodiny sa dobre poznajú už dlhé roky a tak sa priatelia aj oni dvaja, až kým im chorý starý otec nepovie, že jeho posledným želaním je ich spoločná svadba kvôli sľubu priateľovi z mladosti. Obaja k tomu pristúpia s tým, že je to len formalita, ale skúsia spolu vydržať v jednej domácnosti, no hlavne to musia udržať v tajnosti za každú cenu. So spracovaním som ale veľmi spokojný, ešte spočiatku ma to až tak moc nezaujalo, pretože už len samotná zápletka nútenej svadby dvoch takto vekovo odlišných ľudí nie je práve niečo, z čoho by som mal v rámci žánru tie najideálnejšie pocity, ale našťastie to dopadlo snáď najlepšie, ako mohlo a už po svadbe, na ktorú ani netreba dlho čakať ma to začalo dosť baviť. Hlavne chválim, že sa obe hlavné postavy nesnažili o nejaký plnohodnotný vzťah, ale skôr utvorili výbornú kamarátsko-súrodeneckú dvojicu, ktorá si vie pomôcť, ale sa aj vzájomne doberajú, všetko, čo sa týka intímneho vzťahu je brané čisto s humorom a ani tu toho moc nie je, hlavne v druhej polovici pribudne aj niekoľko zaujímavých prvkov, ktoré to celé výrazne osviežia, hlavne spoločná škola a celkovo sa na to veľmi dobre pozerá. Záver sa síce mohol podať aj lepšie, toto je na môj vkus až príliš veľkolepé, ale ani s ním nemám väčší problém. Spokojný som aj s jednotlivými žánrami, ako komédia to funguje dobre, humor je príjemný a pár situácií je skvelých, veľmi dobre som sa pobavil, romantika nejaký priestor získa až v druhej polovici, ale tiež je dobre podaná. Herecké obsadenie sa mi páči, detsky príjemná Moon Geun-Young, ktoré podobné úlohy zvláda bez akýchkoľvek problémov, Kim Rae-Won, ktorý ma ešte nikdy nesklamal a z vedľajších úloh ma bavila hlavne priateľka hlavnej hrdinky. Réžia a technická stránka sú úplne ideálne. Našťastie sa pocit zo začiatku filmu časom úplne otočil, výborne podaný príbeh, je to správne zábavné a aj mierne romantické, k tomu dobrí herci a aj vizuál, príjemná zábava. 78% ()

Bobofon 

všetky recenzie používateľa

Tak si myslím, že jihokorejská vláda podplatila některé místní uživatele, aby této slaboduché plytkosti dali různá nesmyslná hodnocení, jako třeba tři hvězdičky a dokonce i více. Mě nepodplatil nikdo (herdek!), takže můžu směle a hrdě mlít svou pravdu o tom, že tenhle film je slabší než krajíc chleba v severokorejským vězení. Zvláště hlavní hrdinka je a-b-s-o-l-u-t-n-ě nesnesitelná, jak už to někdy ty korejské herečky bohužel svedou. Neuvěřitelná naivita, a to jsem deset minut přemýšlel, jaké slušné slovo zvolit. ()

Reklama

jorgus 

všetky recenzie používateľa

at je je hlavni zapletka tohoto filmu jakkakoliv neverohodna a scenaristicke berlicky pri scenkach v prvni polovine neverohodne, tak stejnak je to vsechno v pozadi neuveritelne pozitivniho a mileho filmu. Neni to sto procent za film ktery neni uplne dokonaly, ale sto procent za dve prijemne stravene hodiny zivota:) ()

Jirka_Šč 

všetky recenzie používateľa

Jedním slovem: Příjemné. Reálný věkový rozdíl mezi představiteli ústřední dvojice je šest let (což se dá) a tak mi nepřipadal jejich vztah (většinu filmu sourozenecký nebo kamarádský) nijak křečovitý. Jak Mun Geun-yeong, tak Kim Rae-won, jsou herci, na které se dívám rád. Pohodová a zábavná komedie o jednom "vynuceném" manželství. Zasloužené 4*. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Príbeh o tom ako sa pár kvôli sľubu dedkovi najprv ožení a až potom sa do seba postupne zamiluje. Ona má naviac len 15 rokov, takže sa ešte často správa ako decko a len pomaly zisťuje, čo je to skutočná láska. Trochu ma sklamala prvá polovica filmu v ktorej funguje len komediálna časť, ale romantika medzi párom vôbec. Dokonca sa na čas ich cesty rozdelia, čo je škoda. Hneď od začiatku to mohlo medzi nimi iskriť. On len chlastá a zúfa si, že je zrazu ženatý a ona sa zamiluje do spolužiaka. Až v druhej polovici, keď jej muž príde na jej školu učiť, sa film konečne naplno rozbehne. Jednak sa tu objaví veľmi vtipná postava učiteľky, ktorá sa ho snaží zbaliť a ona začína na učiteľku žiarliť. A zároveň začína fungovať aj romantická línia, keďže si ona začína uvedomovať svoje city k manželovi. Vydarilo sa aj herecké obsadenie. Geun-young Moon je roztomilá ako snáď v každom filme a aj keď sa chvíľu správa sebecky, tak sa na ňu nedá hnevať. A Rae-won Kim je zase skvelý v úlohe jej manžela, ktorý je taký ňouma s dobrým srdcom. Takže až na slabšiu prvú polovicu je to jedna z tých lepších romantických komédií s humorom, ktorý nie je trápny a našťastie tu ani nikto nezomiera. Dokonca ani ten parchant dedko, ktorý to len predstieral. 7/10. ()

Galéria (11)

Reklama

Reklama