Reklama

Reklama

NCIS - Námorný vyšetrovací úrad

(seriál)
  • Slovensko NCIS (viac)
Trailer
Akčný / Krimi / Dráma / Mysteriózny / Thriller
USA, (2003–2024), 336 h 43 min (Minutáž: 40–87 min)

Hrajú:

Sean Murray, Mark Harmon, David McCallum, Brian Dietzen, Pauley Perrette, Rocky Carroll, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Emily Wickersham (viac)
(ďalšie profesie)

Série(21) / Epizódy(466)

Obsahy(1)

Producenti akčnej drámy z prostredia námornej kriminálnej polície, inšpirovaní seriálom JAG, ktorý pomaly stráca vo svete dych, sa rozhodli pre novú, dynamickejšiu a zatiaľ veľmi úspešnú verziu. Tím špeciálnych agentov, vedený skúseným, tvrdým vyšetrovateľom a vyjednávačom Leroy Jethro Gibbsom (Mark Harmon), je schopný riešiť zločiny, ktoré sú spáchané vo vojenskom námorníctve a námornej pechote, bez ohľadu na postavenie, či hodnosť. Napätie, akčnosť a dobré herecké výkony sú hlavné atribúty, vďaka ktorým seriál získal obrovskú divácku úspešnosť a televízne stanice ho zaraďujú do Prime Time.
V snahe presvedčivo zobraziť prostredie námorného vyšetrovacieho úradu, si autori pomohli skutočnou existenciou NCIS. Stretávali sa s agentmi NCIS, aby odpozorovali ich reálny život a mali prehľad o každodenných operáciách.
Herecké majstrovstvo a talent Marka Harmona bolo ocenené udelením ceny Emmy a jeho filmové úlohy mu priniesli niekoľko nominácií na udelenie Zlatého glóbusu. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (254)

Trailer

Recenzie (314)

Frajer42 odpad!

všetky recenzie používateľa

Totální sračka. Viděl jsem tedy jen pár úseků, protože si myslím, že jsem stále normální, nebo si to alespoň nalhávám. Hrozně mi to připomínalo všechny ty nejrůznější kriminálky, které tolik nesnáším. Tudíž jsem si velmi rychle dokázal vybudovat nesnášenlivost i vůči téhle sračce. A to se přece musí patřičně ocenit. ODPAD! ()

bacon 

všetky recenzie používateľa

Konečne ďalší seriál, ktorý sa dá pozerať opakovane do nekonečna. Kriminálky typu CSI ma rýchlo omrzeli, aj keď je kriminalistika moje veľké hobby. Gibsova intuícia a dokonale zohratý team je zárukou vyriešenia každého prípadu. Tvorcovia sa krásne vyhrali s každou postavou a dali jej tie správne povahové črty a tiež sa postavy vyvíjali časť od časti. A aby som nezabudol na moju platonickú lásku ABBIE, to je kapitola sama o sebe. Asi jediný seriál kde vedkyňa nebola poňatá konvenčne a zaškatulkovaná ako kockáč. Pauline to zahrala excelentne. Abbie a jej major spektrometer, hahaha. ()

Reklama

kubyno 

všetky recenzie používateľa

Oproti CSI je tu mnohem lepší vyšetřování a zápletky - žádný nereálný a haluzový styl a žádné nekonečné natahování stejnými případy. Je to pro mě velice příjemná oddechovka, u které se nenudím, a zároveň je vtipná (např. by se dala napsat kniha o Tonyho jménech pro McGeeho...). Jinak poslední série (cca 8. -9. serie) se mi zamlouvají čím dál víc, je to opravdu pohodová podívaná. ()

2-Xtreme 

všetky recenzie používateľa

Tento seriál som si doslovo zamiloval a dostal som sa k nemu úplnou náhodou. Po tom čo v TV bežali reklamy, že tá má byt niečo ako starší JAG nejavil som o tento seriíl záujem a raz večer ked som sa nudil som prepísal a zaujalo ma. Škoda, že som vynechal neuveritelné 2 série. Od vtedy to sledujem a miuljem ho. Mám rád ked je v seriálny akcia a humor a ešte k tomu sympatické postavi. No proste za plný počet 5* ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Gibbs se dostane dovnitř. Má oprávnění, které ho dostane i k mrtvým mimozemšťanům pohřbeným v Area 51." Nemohu o tomto seriálu napsat nic špatného, protože je mi jasné, že agent Gibbs právě stojí za mnou. Na druhou stranu mu nedám pět hvězd, aby Gibbs viděl, že se ho vůbec nebojím. Ale zase si ho nechci úplně rozházet, takže přidám mé oblíbené Gibbsovo pravidlo č. 18 - Je lepší hledat odpuštění, než žádat povolení. ()

Galéria (3 442)

Zaujímavosti (528)

  • Donald P. Bellisario původně nechtěl Marka Harmona obsadit do hlavní role Gibbse, připadal mu na tu roli málo drsný, a tak nabídl tuto postavu Harrisonu Fordovi. Ale ten se nechtěl uvázat k „nekonečnému“ seriálu a odmítl. Až pak byl Harmon „vzat na milost“. (Katka189)

Súvisiace novinky

Reklama

Reklama