Reklama

Reklama

NCIS - Námorný vyšetrovací úrad

(seriál)
  • Slovensko NCIS (viac)
Trailer
Akčný / Krimi / Dráma / Mysteriózny / Thriller
USA, (2003–2024), 336 h 43 min (Minutáž: 40–87 min)

Hrajú:

Sean Murray, Mark Harmon, David McCallum, Brian Dietzen, Pauley Perrette, Rocky Carroll, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Emily Wickersham (viac)
(ďalšie profesie)

Série(21) / Epizódy(466)

Obsahy(1)

Producenti akčnej drámy z prostredia námornej kriminálnej polície, inšpirovaní seriálom JAG, ktorý pomaly stráca vo svete dych, sa rozhodli pre novú, dynamickejšiu a zatiaľ veľmi úspešnú verziu. Tím špeciálnych agentov, vedený skúseným, tvrdým vyšetrovateľom a vyjednávačom Leroy Jethro Gibbsom (Mark Harmon), je schopný riešiť zločiny, ktoré sú spáchané vo vojenskom námorníctve a námornej pechote, bez ohľadu na postavenie, či hodnosť. Napätie, akčnosť a dobré herecké výkony sú hlavné atribúty, vďaka ktorým seriál získal obrovskú divácku úspešnosť a televízne stanice ho zaraďujú do Prime Time.
V snahe presvedčivo zobraziť prostredie námorného vyšetrovacieho úradu, si autori pomohli skutočnou existenciou NCIS. Stretávali sa s agentmi NCIS, aby odpozorovali ich reálny život a mali prehľad o každodenných operáciách.
Herecké majstrovstvo a talent Marka Harmona bolo ocenené udelením ceny Emmy a jeho filmové úlohy mu priniesli niekoľko nominácií na udelenie Zlatého glóbusu. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (254)

Trailer

Recenzie (313)

sirien 

všetky recenzie používateľa

+1*. Nevim proč, nejspíš kvůli postavám, ale když zaregistruju, že tohle běží v televizi, tak se narozdíl od všech jinejch "kriminálek" většinou du i dívat. A bavim se. Bez ohledu na sérii, bez ohledu na to, že sleduju jen náhodné díly (je vidět, že ty postavy tam mají nějaký vývoj atp., netuším, jak moc velkou roli to hraje a jak moc by byl dojem lepší, kdybych to koukal vcelku a popořadě). ()

jasiska 

všetky recenzie používateľa

NCIS dokazuje, že v seriáli sú najdôležitejšie zaujímavé postavy. Akože kde inde máte takú sebranku exotov: Abby, Tony, McGee, Ducky, Gibbs, Ziva/Kate... Seriál má aj kopu úžasne vtipných dialógov. K tomu ešte zaujímavé vyšetrovanie (aj keď občas sa zamotám, lebo je to trochu komplikované a rýchle). A ako jeden z mála seriálov si NCIS drží úroveň aj v 7. sérii. Čo iné si môžeme želať? Btw. k dileme Kate vs. Ziva: úzkoprsá bývalá v podstate bodyguardka nemá šancu v porovnaní s nebezpečnou a záhadnou agentkou Mossadu. A vôbec... NCIS som sledovala od začiatku, ale naozaj som sa namotala, až keď prišla Ziva. ()

Reklama

činta 

všetky recenzie používateľa

Tenhle seriál ani po letech neztrácí nic ze svého kouzla. Všechny postavy do jedné mají svůj originální příběh, seriál nešetří nečekanými zvraty a překvapivými situacemi, geniální situační humor, díly které mají hlavu a patu a nemůžete si být jistí, jestli nějaká úplná drobnost nebude hrát třeba v dalším části hlavní roli a hlavně tuny charismatu Leroye Jethra Gibbse. ()

tommy187 

všetky recenzie používateľa

NCIS je geniálny seriál, ktorému ale niečo chýba. Niečo čo by mal mať každý seriál, ktorý chce mať hodnotenie *****. Chýbalo tu trošku srdca, trošku viac ľudskosti. Nikdy som nespochybňoval kvality seriálu Gibbsoma a jeho tímu, ale nikdy ma nezaujal až tak aby ma prinútil pozerať každý jeden diel. Keď sa nudím pustím si ho, ale to mi stačí. Hoci som vystihol mnoho negatív, ale svojím spôsobom je aj veľmi zaujímavý a jeden z najlepších akčných a dramatických seriálov sveta. Myslím, že stačí ;). ()

Ichabod

všetky recenzie používateľa

Určitě lepší jak JAG, na kterém jsem ulétával jako HODNĚ mladý. Sympatičtí herci jako Sasha Alexander z Dawson´s creek nebo Lauren Holly s Mark Harmonem z Chicago hope a ti ostatní méně znamí herci si pochvalu zaslouží. Sice už je těch krimi seriálů opravdu moc, ale v době kdy je CSI k smíchu už asi naprosto všem je NCIS určitě lepší volbou. ()

Galéria (3 452)

Zaujímavosti (533)

  • Cote de Pablo (Ziva David) studovala hebrejštinu s jazykovým trenérem, aby se ujistila, že správně vyslovuje všechna slova v rodném jazyce své postavy. (Katka189)

Súvisiace novinky

Reklama

Reklama