Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Angela pořádá večírek v strašidelném domě na kopci, ale nikdo z hostů nevěděl že v domě je zlo a každého kdo vstoupí promění v démona. (ČSFD)

Recenzie (59)

J*A*S*M 

všetky recenzie používateľa

Neškodná béčková blbina jejíž největším mínusem je celá první půlka, v níž se ta banda otravnejch a nesympatickejch teenagerů potlouká naprosto bezprizorně. Potom se jednotlivejch postav začnou zmocňovat démoni, na scénu vstoupí povedené masky a o zábavu je rázem postaráno. Stačí holt jen přežít ten rozjezd. PS: Remake (2010) by teoreticky mohl být povedenější (prostor na zlepšení tu totiž každopádně je), ačkoli nejspíš nebude. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Architekt si dal záležať na výbere domu, kde sa skoro celý dej bude odohrávať, maskéry si dali záležať na znetvorených tvárach a dokonca sa vydaril aj samotný démon. Lenže ten je tu len ako taký pozorovateľ, čo je dosť veľká škoda, keby pobehoval po baráku spoločne s infikovanými teenagermi, bola by to väčšia sranda. Čaká nás aj nejaká odvážnejšia nahota, full frontal tu nie je, ale raz vidíte to, potom zase ono... Inak ide sa v slasherových naratívnych šľapajách, nechýba totiž ani final girl, len s tým rozdielom, že o slasher nejde. ()

Reklama

Karamanlis 

všetky recenzie používateľa

Night of the Demons je síce nepochybne inšpirovaná Raimiho Evil Deadom či Bavovými Démonmi, po dosť nezáživnej prvej polhodine, ktorú spestrujú jedine ružové nohavičky necudnej kráľovnej béčkových hororov Linnei Quigley však začne poriadne gradovať a prináša slušnú nádielku hororovej zábavy s výbornými maskami a gore efektami. ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Je Halloween a tak mladý idú na party do starého domu ale kde číha niečo horšie ako je človek prevlečený za monštrum. V tom dome našli staré zrkadlo a za chvíľku démoni začali vstupovať do viacerých zúčastnených. A po chvíli sa začali meniť v monštrá. Masky boli vynikajúce, hudbu som tu nepostrehol ale zvuky hodili sa sem. Toto je veľmi pôsobivý film a prirovnal by som ho k filmu démoni ale tento ma bavil viac. A to hlavne skrz tej strašidelnosti akú vedia staré domy navodiť a keď je to staré krematórium a začnú tam vyčíňať démoni a tak môžem len povedať bravoo. Pár nedokonalostí tu je a to hlavne v správaní postav a preto nedám plný počet, ale aj keď je takýchto podobných filmov veľa aj pred rokom 1988 urobil na mňa veľmi dobrý dojem. ()

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Tak konečně jsem se odhodlal zkouknout tuhle klasiku, že mi to ale trvalo. No nakonec abych se přiznal nejsem nijak odvařenej a druhej díl mi přišel lepší, dokonce i remake se mi líbil o něco víc(nebral si tolik servítky, a spíše se soustředil na akci). Quigley je opět perverzní tak jak jí známe a máme rádi, a ostatní herci sice nebyly bůh ví jak dobří, ale ani tak to nevadilo on každej hrál strašný hovado. Ani s jedním člověkem jsem nesympatizoval ale na druhou stranu mi nevadily. Atmosféra by se dala krájet, ale něco tam chybělo. Pravda je že začáteční titulky byly neuvěřitelně parádní, ale postupem času se to ztrácelo. Čekal jsem též více gore, byl jsem namlsanej z druhého dílu a tak jsem čekal nášup. Nemůžu říct že jsem zklamanej tak či tak dávám 4*. Ale pravda je že hodně slabé 4*. ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (6)

  • Rozpočet filmu byl 1 200 000 dolarů. (Chatterer)
  • Natáčanie filmu trvalo 4 týždne. (beso74)
  • Film bol zakázaný vo Fínsku. (Paldiny)

Súvisiace novinky

Béčkové horory útočí

Béčkové horory útočí

20.07.2008

Pokud jste příznivci sofistikovanějšího strašení ve stylu třeba Osvícení či Šestého smyslu, neobtěžujte se číst dál. Dnes si totiž dáme porci hororů, které o kategorii A nezavadí ani náhodou. A právě… (viac)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené