Reklama

Reklama

Môj sused zabijak

  • Česko Můj soused zabiják (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Montrealský zubár Nicholas „Oz“ Oseransky (Matthew Perry) žije na predmestí s manželkou Sophie (Rosanna Arquette) a svokrou (Carmen Ferland), ktorá ho rovnako ako manželka nemá veľmi v láske. Okrem toho, že ho obe ženy len využívajú, musí Oz splácať dlhy za svokra, ktorý nedávno spáchal samovraždu. Zvrat v jeho neradostnom živote nastane v momente, keď Oz vo svojom novom susedovi spozná povestného zabijaka Jimmyho „Tulipána“ Tudeskiho (Bruce Willis), ktorý svedčil proti svojmu bossovi a odkrútil si päť rokov! Hoci sa Oz s prekvapivo priateľským zabijakom spriatelí, odporná Sophie ho donúti, aby odletel do Chicaga, udal Tulipána synovi odsúdeného bossa Jannimu (Kevin Pollak) a získal tak odmenu vypísanú na jeho hlavu! Sotva však Oz odletí, Sophie ho okamžite „natrie“ Jimmymu - v nádeji, že sa tak nepohodlného manžela konečne zbaví a zároveň získa peniaze z jeho životnej poistky! Situácia sa ešte viac skomplikuje, keď vyjde najavo, že Janniho, Jimmyho a jeho manželku Cynthiu (Natasha Henstridge) spája desať miliónov dolárov, ktoré sú uložené na účtu, ktorý môžu vybrať buď spoločne, alebo každý sám – samozrejme však len ak ten, čo ostatných prežil, prinesie ich úmrtné listy. Akoby to nestačilo, zoznámi sa Oz so Cynthiou - a po spoločne strávenej noci sa do nej zamiluje... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer
Trailer
D: čeština
00:29

Súvisiace novinky

Zemřel herec Matthew Perry

Zemřel herec Matthew Perry

29.10.2023

Americký server TMZ přišel v noci s mimořádně tragickou zprávou – americký herec Matthew Perry byl nalezen ve svém domě mrtvý. 54letá hvězda Přátel, Studia 60 nebo Můj soused zabiják se zřejmě… (viac)

Michael Clarke Duncan zemřel ve věku 54 let

Michael Clarke Duncan zemřel ve věku 54 let

04.09.2012

Jeho nejvýraznější rolí byl bezesporu dobrácký obr Coffey ze Zelené míle, za jehož ztvárnění získal nominaci na Oscara. Jeho mohutná přítomnost (výška 196 cm) však byla nepřehlédnutelná v jakémkoli… (viac)

Reklama

Reklama