Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Taliansko, píše sa rok 1481. Akýsi Leonardo z mestečka Vinci (Stefano Molinari) celkom náhodou príde na to, ako možno z olova vyrábať zlato! O päťsto rokov neskôr je zo známeho väzenia Sing Sing prepustený geniálny zlodej Eddie „Hudson Hawk“ Hawkins (Bruce Willis). Aj keď si sľubuje, že sa polepší a bude žiť poctivo, nie je mu to dopriate. Všetci okolo neho - muži zákona i muži mimo zákon - od neho totiž chcú, aby pre nich niečo ukradol! Konkrétne tri vzácne umelecké diela majstra Leonarda Da Vinciho - tieto tri artefakty totiž ukrývajú tajomstvo na výrobu zlata. O prípad sa zaujíma aj pôvabná vatikánska agentka Anna Baragliová (Andie MacDowell). Spoločne s Hawkom sa jej podarí zistiť, že v hre je diabolský plán na ovládnutie sveta, ktorý zosnovali sadistickí milionárski manželia Darwin (Richard E. Grant) a Minerva (Sandra Bernhard) Mayflowerovci. Do naháňačky okolo Da Vinciho vynálezu sú zapojené snáď všetky strany - agenti CIA, vatikánska tajná služba, mafia... (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

Uživateľ CorpJonlan zmazal svoj príspevok.

necropotence

necropotence (hodnotenie, recenzie)

fakt skoro odpad, a to nielen koly vete "papez ma varoval aby som neverila FBI" a vlastne tu pisem len preto ze to prave slo v Tv

jirkis

jirkis (hodnotenie, recenzie)

Prijemny filmek.....zasmal jsem se a myslim, ze si nataceni Bruce docela uzil :P

Fary

Fary (hodnotenie, recenzie)

Kazdy, kdo tenhle film hodnoti, jako brak ma ve sve podstate pravdu, ale prave tim se mi libi. Takhle spatnych braku je malo. Tenhle si Zlatou malinu rozhodne zaslouzi. Vzdycky si u nej prijemne odpocinu. Je to jeden z filmu, kde ani nemusite sledovat co se deje. Proste vypnete mozek a nechavate oci zasnout nad blbosti jeho tvurcu. :)

Ash_19

Ash_19 (hodnotenie, recenzie)

V podstate povedena komedie, by si mohl kdokoli rict, ale pro mne to znamena okno do mladychl let, kdyz tento kousel uzrel poprve. Nenarocne vtipky a nenarocny druh humoru pro nenarocneho divaka. Svojseke a povedene.

Reklama

Reklama