Reklama

Reklama

Pätica študentov na výlete je nútená dať sa inou cestou, ako mali pôvodne naplánované. Uviaznu ale v opustenom moteli, kde na nich čaká strašná vízia zavraždených ľudí. Stretnutie z mužom, ktorému tu záhadne zmizla manželka potvrdzuje ich najhoršie obavy – na svedomí to má tajomný vrah! V blížiacej sa noci budú musieť bojovať o holý život až do nečakaného konca! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (103)

Omnibus 

všetky recenzie používateľa

"Ujdeš cesty půl... náhoda je vůl." BESIP varuje: Pozor na rozlitý benzín, výmoly a spoilery na silnici, připoutejte se a během jízdy komentářem nekuřte! Poděkování řidiči Bloody13, že mě svezl (dal tip na film). A ještě jednou pozor! Zde více než kdy jindy platí: Před zhlédnutím nečíst žádné komentáře! Pokud čtete, tak se pak nedivte... Třídíte odpad? A poctivě? Tak schválně, do jakého kontejneru patří zbytky držkujícího chlapa, konkrétně ty od pasu výš? No vida a málem spoiler, naštěstí jen poloviční, nic neprozrazující. Pokouším se jim vždy vyhýbat, se stejným úspěchem, jako šofér namol výmolům nebo slepej smrťákovi. Btw, ty scény se slepcem "nevidím zlo" měly drajv. Stejně jako pátrání po tajemném vrahovi, hrůzné vize zmrzačených lidí, zmizelá manželka (to mě vystrašilo, to bych vážně nerad) a hlavně zajímavá postava smrťáka (prý "rozmazanej", no vždyť, to bývá), která teprve po závěrečném twistu získala tu správnou příchuť. Čtyři hodnotící díry vrtám, vy vrtáci, kteří film hejtujete. ()

mm13 

všetky recenzie používateľa

!!! ---- SPOILER ---- !!! Ku koncu to pomaly bola aj nuda, tesne pred ním sa to ešte ako-tak vzchopí, potom však príde pointa, ktorú som videl už v troch filmoch (som si len narýchlo spomenul, bude ich takých určite viac) a napriek slušnej atmosfére a pekným krvavým záberom je aký-taký dobrý dojem takmer úplne pochovaný... LENŽE !!! Neukrýva sa v tej záverečnej scéne ešte jeden význam (ten pohľad, úsmev, to ako ho - skoro až majetnicky - chytí pod rameno a vedie preč) ďalšia pointa, ktorá posúva úlohu hlavnej hrdinky do trochu inej polohy a robí z nej naozaj Hlavnú Hrdinku práve videných udalostí? Neviem, nie je to ani môj nápad, i keď niečo mi tam tiež nehralo (hudba)... len sa pýtam. Pretože potom sú tie 3* v mojom hodnotení plne zaslúžené! Bude to chcieť ešte jedno pozretie... (a tiež sa tým pádom neviem dočkať, čo prinesie pokračovanie, keďže ho pripravuje ten istý tvorca) ()

Reklama

sidzej odpad!

všetky recenzie používateľa

49%? To myslite vazne? Zrejme som videl iny film.....sracka s prisernou hudbou, neskutocne stupidnym a nudnym dejom s obcas nechcene vtipnymi dialogmi (slepy vravi jednorukemu "Ty aspon porad vidis" jednoruky odpovie " Ty si ho zase aspon vyhonis" , slepy odveti "Delej to druhou" jednoruky na to "Skousel si to nekdy druhou rukou? Jako kdyby za tebe tahal nekdo cizi" ci perly typu "Chces li opravdu zit, nesmis se bat zemrit"). No a zaverecna pointa tomu vsetkemu dokonale nasadzuje korunu. Na celom filme je vsak spolahlivo najvtipnejsia ona vrazdiaca, plyn siriaca smrtka s vrtakom miesto ruky. Jak som sa ja rehotal.....a potom ze horor....komedia to bola. ()

Raven0 

všetky recenzie používateľa

Teda, antistrašidelný horor, v němž je neviditelná, páchnoucí nestvůra, co svým vrtákem navrátí zrak slepci? No proč by ne :-) Pointu jsem odhadl už před půlkou filmu, páč podobný a dokonce i strašidelný horor jsem již viděl. (nebudu jmenovat, znalci ví) Jen mě na chvíli zmátnul ten beznohej chlapík v popelnici, kterej pak někam "utekl" :-) Co ten tam dělal... ()

beso74 

všetky recenzie používateľa

Konečne som sa odhodlal pozrieť si niečo, čo už plánujem takmer 10 rokov. A prišiel som na to, že Reeker (Ten čo vydáva nejaký smrad, tak by asi znelo jeho indiánske meno) nie je filmom, čo by bolo ľahké ohodnotiť, dokonca ani písať, aby sa potencionálnemu divákovi neuľahčilo záverečné predychávanie pri premýšľaní nad tým, čo vlastne videl. Snáď len to, že aj keď sa dlhú dobu tvári ako obstojný old schoolový slasher, nie je ním tak úplne. Treba pozrieť i pochopiť a porozumieť mu. Mne sa to asi tak úplne nepodarilo, aj keď sa mi zdá, že rozumiem o čo tu tvorcom išlo, aj tak ich nechápem... ()

Galéria (14)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené