Reklama

Reklama

Juan, Oscar a Franco sú traja bratia, ktorí majú ešte jednu sestru Libiu. Tá je mladá, krásna a zamilovaná do bohatého Bernarda Elizonda, ktorý je o mnoho rokov starší ako ona. Libia otehotnie, ale Bernardo má nehodu na koni a umiera. Zdrvené dievča sa dozvedá, že Bernardo bol ženatý a mal tri dcéry a spácha samovraždu. Jej bratia chcú pomstiť sestrinu smrť a vydávajú sa do domu rodiny Elizondovcov. Tam stretnú tri krásne sestry - Jimenu, Saritu a Normu. Norma je vydatá, ale jej manželstvo s Fernandom nie je šťastné. Bratia plánujú pomstu, nechajú sa zamestnať v dome Elizondovcov Ale čo sa stane, keď sa do krásnych sestier zamilujú?
Epický príbeh lásky, vášne a pomsty, ktorý uchvátil svet, je späť. V prvej sérii bol plán pomsty bratov Reyesovcov rodine Elizondovcov zmarený, lebo sa zamilovali do sestier Elizondových a stali sa jednou rodinou. O dvadsať rokov neskôr patria k najvplyvnejším rodinám v meste San Marcos, no ich pokoj sa začne rúcať, keď sa synovia Juana Reyesa a Normy Elizondovej - Erick a León, stanú hlavnými podozrivými zo zločinu. Napätie sa stupňuje, keď čelia starým a novým rivalom, skúmajú nové šance v láske a stretávajú sa s rôznymi výzvami, ktoré skúšajú puto, ktoré ich spája. (TV Doma)

(viac)

Recenzie (70)

AndrewNewman 

všetky recenzie používateľa

Nemyslím ,žeby sa táto vec dala hodnotiť ako odpad. Má to v sebe čaro, ktorému aspoň na pár minút podľahne každý z vás. Nesledujem to pravidelne to nie. A áno telenovely niesu práve moja šálka kávy, ale musím priznať, že som sa pri tom pár krát zasmial a rozhodne sa zato nehanbim, veď ani nemam začo :) ()

AdamesWWE 

všetky recenzie používateľa

[10/10] ... Ide tu o zaujímavý príbeh a osud 3 bratov a 3 sestier. Tento dej sa počas dieľov dosť zamotáva, rôzne intrigy, vzťahy, nezhody a podobne. Herci sú zaujímavý, aj ked´ neznámy ale majú zaujímavé úlohy a charaktery, pekné ženičky ako tri sestry a ani traja bratia nezaostávajú, charaktery majú postavy veľmi dobré, niektoré sa formujú celý čas, väčšina hlavných ma dokázala svojím charakterom a vystupovaním zaujať už v prvých častaich a vydržalo im to až do kona. Výborný záporák je Juan Pablo Shuk jeho hranie ma celkom zaujalo a páčilo sa mi. Ostatní sú celkom fajn, ale do deja sú všetci rovnocenne zakomtovaní a každý sa dostane k slovu, ale občas ho nevyužijú práve najlepším spôsobom. Ale je samozrejmé a treba rátať že sú tu aj nejaké trápnejšie momenty, ale aspoň to pôsobí humorne hlúpo. Ale je tu dosť emócií, príjemnej hudby, atmosféry atd.. Výprava celej telenovely je na pomery v celku slušná, prostredie domov vyzerá dobre, odohráva sa to v zaujímavom prostredí, nemám problém.. Záverečná pasáž v pralese nebola najlepšia, tu klesla úroveň o niečo nižšie, ale stále to bolo pozerateľné. Žiadny väčší záber na prales neprišiel čo je škoda. Vnútorné zobrazenie pralesa bolo slušné. Technická stránka filmu je iba priemerná, ničím extra nenatchne. Je tu málo strihov, čo je dobré. Kamera pôsobí obyčajne ako je v telenovelách zvykom, no občas to bolo veľmi slabučké. Napríklad nejaké akčné scény, streľba, naháňačky, síce je to slabo natočené a nemôže sa to brať vážne, ale je to zábavné. Aj napriek všetkým negatívam ktoré táto telenovela má, tak ma baví stále a bolo to celkom zaujímavé spracovanie podľa knižnej predlohy. Nechýbajú emócie, silný motív lásky a zpočiatku aj pomsty, slušný humor, napätie, vážne scény a pod. Nikdy som nebol typ diváka ktorý pozerá telenovely, romantické veci s tým spojené, ale toto som videl pred asi 2 roky po vzniku a vtedy ma to chytili, a stále ked je možnosť tak si to rád pozriem, Pre mňa najlepšia telenovela. ()

Reklama

BogacCc 

všetky recenzie používateľa

Ja si nemôžem pomôcť, ale mňa táto telenovela fakt bavila (ako jediná). Momentálne to chodí opäť v TV a keď mám čas, rád si to pozriem. Nádherné herečky, skvelá hudba a sympatickè prostredie. Možno budem za teplèho, ale ja dávam 5*. Je to spomienka na moje mladučkè roky. Vždy si to rád pozriem a zaspomínam .... 95 percent.. nemôžem si pomôcť... ()

Emmmalie 

všetky recenzie používateľa

Poznáte ten pocit keď máte na filmy a seriály naozaj vyberaný vkus a potom vám prirastie k srdcu takýto brak? Ano, presne to sa stalo mne. Skrytú vášeň som videla prvýkrát ako 8 ročné dieťa a od vtedy sa mi to páčilo... Teraz si už len každý rok v repríze opakujem svoju nostalgiu a hľadám v tomto seriály hlbší princíp, ktorý na počudovanie niekedy nájdem. Každopádne si myslím, že táto telenovela je jedna z najlepších aké boli natočené, nemá až tak typický a ohraný dej ako ostatné a keby mám hodnotiť len podla sympatií dám jej 5* ale keďže som trochu realistka dávam 4*. Avšak s komentárom MILUJEM TENTO SERIÁL A VŽDY BUDEM , nech má aj desiatu reprízu na dome. Cmuk :) ()

Alexandre 

všetky recenzie používateľa

Telenovely nemám dvakrát v oblibě, ale zároveň proti nim nemám a někdy se rád kouknu a musím se přiznat, že sledovat Pasion de gavilanes mě docela bavilo. Nejsem ten typ, kterýmu by stačilo zkouknout jeden díl a honem to jít zkritizovat, viděl jsem jich poměrně hodně a dávám silné 3 * za krásnou hudbu, velmi sympatické obsazení (i nesympatické do rolí záporáků), prostředí a samotný příběh. I když místy skřípal scénář, tak všechny klady téhle telenovely ho přebíjely. 65% ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (16)

  • Premiérovou epizodu 2. série (2022) si v USA nenechalo ujít jen něco málo přes milión diváků, což bylo pro stanici Telemundo obrovským zklamáním – postupně navíc začala sledovanost ještě klesat. Ve Španělsku byla pak čísla o něco lepší a na kanále Antena 3 sledovalo premiéru přes dva miliony diváků. (fiLLthe3DD)
  • Telenovela byla v době uvedení na televizních obrazovkách nesmírně populární a její obliba mezi fanoušky nevyprchala ani po letech. Během pandemického období v r. 2020 se řadila mezi nejsledovanější seriály na Netflixu v Latinské Americe a v Kolumbii se dokonce jednalo o vůbec nejsledovanější seriál – na základě tohoto úspěchu proto oznámili tvůrci výrobu 2. série. Pokračování tedy vzniklo bezmála po dvaceti letech, což v případě jihoamerické „mýdlové“ produkce nebývá až tak obvyklé. (fiLLthe3DD)
  • Jedná sa o remake telenovely Las aguas mansas (1994). V novšom spracovaní si zahral Juas Sebastan Aragón (Armando Navarro), ktorý v pôvodnej verzii hral úlohu Oscara Reyesa. (corona)

Reklama

Reklama