Reklama

Reklama

Láska až za hrob

  • Veľká Británia Plots with a View (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Boris, majitel pohřebního ústavu, je již od střední školy zamilovaný do Betty. Nikdy však neměl odvahu jí to říci. Betty je nyní vdaná za právníka Hugha. Neví ale, že ji podvádí se svou roztomilou sekretářkou. Shodou náhod se Boris a Betty znovu setkají a on jí konečně vyzná lásku. Zdá se, že Betty jeho city opětuje, ale je přeci vdaná! A rozvod nepřipadá v úvahu, vždyť co by řekli sousedé! Rozhodnou se proto předstírat, že Betty zemřela... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (46)

Tommy987 

všetky recenzie používateľa

Britský humor? Čierna komédia? Totálne crazy komédia? Satira? Čím z toho chce byť tento malý filmík? Všetkým a zároveň ani jedným - z každej ingrediencie síce obsahuje trošku, ale ani z jednej toľko, koľko by bolo treba. A je to veľká škoda, lebo film obsahuje niekoľko veľmi vydarených a úžasne vtipných momentov, ktoré sú ale bohužiaľ sprevádzané trápnymi a nevtipnými a celé to vôbec nedrží pokope. Hodnotenie by išlo ale ešte nižšie, nebyť Alfreda Molinu a hlavne Christophera Walkena, ktorý oplýva nevídaným komediálnym talentom a vo svojom "pokrokovom" funebrákovi vytvoril neodolateľne šialenú kreáciu. 5/10... P.S.: Aby som nezabudol - NAOMI WATTS je.... ehm... no radšej už ani slovo ;-) ()

campix 

všetky recenzie používateľa

Další velmi povedené taškařice s opravdu příjemným nádechem britského humoru. Velmi kvalitní obsazení trošku zakrývá fakt, že Láska až za hrob je pouze tou taškařicí a nic hlubšího se za ní neschovává. Příběh je tradiční a všechno se odehraje tak jak to očekáváte. Tedy příjemná průměrná zábava s opravdu zajímavým obsazením. ()

Reklama

Rex Mundi 

všetky recenzie používateľa

Komorná romantická komédia stojí predovšetkým na milej preštylizovanosti, láskavej atmosfére a na túto vlnu vyladených hereckých výkonoch. Zámer vyšiel a tieto pozitíva zakrývajú aj trápnosť občas už naozaj prehnaných charakterov Featherbedovcov. Chápem, že aj oni boli takto plánovaní, aby štipke britskej absurdity dodali správnu(?) dávku amerických bláznivých gagov... ale boli chvíle, keď som nad nimi prevracala očami a nemohla to vydržať. Aj slabšie momenty našťastie vyvážili skvelí Molina s Blethynovou, zábavná mrcha Naomi Watts či dvojité cameo Miriam Margolyes :-) ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Moc jsem nevedel, co od filmu cekat, ale nakonec jsem byl hodne prijemne prekvapenej. Film se sice vetsinu casu tvari jako romanticka komedie s britskym humorem, jenze je tu par zajimavejch plusu. Sice podobny filmy, kde se resi, ze na lasku neni nikdy pozde, tu uz naky jsou, jenze tady se chce hlavni dvojka dat dohromady pomoci nafingovani smrti a v hlavni roli je hrobnik. Coz samo o sobe uz dava slusnou komedii, jenze v zaverecny pulhodince se film zvrhne v ciste cernou komedii o potrestani nevernyho manzela a to je fakt paradni jizda. Navic tu jsou fajn herci, ale musim uznat, ze treba takovy Naomi Watts jsem si vsim az nekdy v pulce filmu, predtim jsem si vubec neuvedomil, ze to je ona, hlavne proto, ze tvurci se nejak neobtezujou snimat ji oblicej a spokojili se s tim, ze ji nataci v spodnim pradle ze vsech moznejch uhlu. A pak tu je jeste Christopher Walken jako konkurencni hrobnik s novatorskejma pohrbama, kterej obcas na pohrbu vymysli strasne vostry veci. Fakt jsem se docela nasmal. ()

Xeelee 

všetky recenzie používateľa

Tenhle podivnej mišmaš mě nechal naprosto chladným. Jen při startrekovském pohřbu jsem se v rakvi trošku pousmál, ale podle komentářů jsem od něj čekal trochu víc. Příběh je k uzoufání neoriginální, chování černobíle vykreslenejch postav mi přišlo naprosto stupidní (ano, příběh je dost vykonstruovanej), styly vyprávění se spolu mlátí, tempo neustále kolísá a po celou dobu mi bylo naprosto šumák co se s postavami stane. Láska až za hrob se tváří jako malej milej film, ale do všech stran z něj čouhaj neduhy komerční mainstreamový produkce. ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (1)

  • Při natáčení jedné scény vypadl Lee Evans, představitel Delberta Butterfielda, z okna a dopadl na hřebík, jenž se mu zabodl do břicha a jen těsně minul jednu z jeho ledvin. (slatkac)

Reklama

Reklama