Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratři Ernie a Lars mají problém. V jejich domě je myš a nechce se jí pryč. Nepomohou žádné prostředky ani triky a nakonec nebude ani jasné, kdo vlastně honí koho. Snímek Hon na myš je založen na archetypálním komediálním modelu, v němž se silnější snaží dopadnout slabšího, a přitom dostává jednu ránu za druhou. Hrdiny bláznivé komedie režiséra Gora Verbinského jsou bratři Ernie a Lars Amuntzové, kteří po otci zdědí kromě zastaralé továrny na provázky i zchátralý dům, z něhož se vyklube architektonický unikát. Komedie, jež spolehlivě uspokojí jak dětské, tak i dospělé diváky. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (292)

nonick1 

všetky recenzie používateľa

Podle mého názoru neprávem opomíjená a poněkud podceňovaná rodinná komedie, mající „komiksový“ střih, šmrnc a nadhled. Únosná míra ztřeštěnosti, spousta originálních gagů a pochopitelně - Christopher Walken coby deratizátor, posedlý svým povoláním - posláním… Jeho absolutně úchvatná herecká etuda - to je kapitola sama pro sebe. :-) Jednoznačně za plný počet. ()

Drunk_Queen 

všetky recenzie používateľa

Komedie, ve které bratři Ernie a Lars přijdou o dům. Kvůli čemu? Kvůli MYŠI. Myš je sice malé stvoření, ale s duši Terminátora. :D. Tuhle myš by nejspíš neodstranila ani jaderná bomba. A tam proč se s ní nespiknuot a nevyrábět sýrový provázek?:D :D Sledovat, jak ta myš všechny (i všechno) zřídila, a jak jí chtěli chytit. bylo fakt k popukání :D. 95% ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Dvaja bratia, Ernie a Lars, zdedia po otcovi krachujúcu továreň na špagát, ale tiež aj nesmierne cennú vilu od známeho architekta. Tú je však potreba zrekonštruovať a hlavne deratizovať. Lenže myš, ktorá tam je dlhoročnou nájomníčkou nechce v žiadnom prípade dobrovoľne opustiť svoj domov. Bratom Smuntzovcom narobí poriadne problémy. "Hon na myš" je jednoduchá komédia, ktorú si môžete pozrieť spoločne so svojim potomkom v predškolskom veku a mali by ste sa obaja dobre pobaviť. *** ()

esopesokeso 

všetky recenzie používateľa

Prvý krát som to videl v autobuse cestou na exkurziu na ZŠ, celkom mi to utkvelo v pamäti.Na druhý krát - včera mi už niektoré veci pripadali nezábavné s dávkou trápnosti, no aspoň, že nie fekálnosti...celkom sa ale zasmiať na to dá.. možno keby som to videl včera prvý krát, dal by som tomu 3* , ale nakoľko mi po rokoch ostal tento film v pamäti, z hľadiska objektívnosti dávam tomu za 4* ()

DaliX 

všetky recenzie používateľa

Tento film si zakaždým keď beží v Tv s veľkou radosťou pozriem pretože z amerických rodinných komédií patri (apoň podľa mňa) k tomu najlepšiemu. Najmä ak máte v dome jednu malú myšku, ktorú by ste s chuťou najradšej zabili a zájdete až do takej miery, že by ste preto zbúrali aj svoj vlastný dom:) Jednoducho nenáročná a kvalitná zábava pre každého (Kocúr Tom by sa z tohoto filmu určite mal poučiť:D), super:) ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (7)

  • K filmu byla natočena raritní upoutávka, kterou ale bohužel nenajdete na VHS ani na DVD. Na začátku je slyšet dramatický hlas: "Příběh o myši..." a ze stínu pomalu vystupuje obrys známé Disneyho postavičky Mickeyho Mouse. V dalším záběru se ale ukáže, že je to myš z Honu na myš, která drží blízko u hlavy párátka, na kterých má napíchnuté olivy. (HappySmile)
  • Tento film spolu se snímkem Peacemaker stály při samém začátku studia DreamWorks Pictures. (fannah)
  • V některých scénách, kde je kamera zaměřena na myš ve zdi se musela použít krysa jako "body doubler". (HappySmile)

Reklama

Reklama