Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obľúbené filmy (5)

Čierny úsvit

Čierny úsvit (2005)

No tak ako každá Seagalovka, ktorú som videl aj táto ma úplne dostala, nechápem prečo sú Seagalove filmy skoro všetky tak nízko hodnotené, ja som hotový keď sa mi dostane do rúk nejaká jeho vec vždy sa teším kedy to konečne zapnem síce je prawda že niekedy sú jeho filmy až moc sci-fi ale ja to už nevnímam proste Seagalova tvorba je moja srdcovka vždy si na jeho veciach pekne sgustnem.

Lov na myš

Lov na myš (1997)

Tak toto je jeden z najhaluznejších filmov ake som videl paana koľko som sa narehotal na tej veci! Malá myška dava jasne najavo ze tí dvaja loseri do jej domu nepatria a myslím že sa jej to darí!!!:)))prosto super film so skvelým nápadom.

Sám doma 2: Stratený v New Yorku

Sám doma 2: Stratený v New Yorku (1992)

Tak na tejto pecke som vyrastal výborny film ktorý si stále rád pozriem. Malí 10-roční típek si s lahkosťou podáva dvoch kriminálnikov, trošku sci-fi ale treba brať s nadhľadom je to len film:))

Hra

Hra (1997)

Fuuuha riadne psycho, človek by si myslel že je to všetko naozaj, neuveritelne to všetko zakryli, super dej plný zvratov a na konci rozuzlenie všetkého čo sa dialo, napínave spoločné scény Douglasa a Ungerovej nemali chybu.