Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladík Joe Dirt (David Spade) pracuje ako upratovač v jednej rozhlasovej stanici a už na prvý pohľad je svojráznou osobnosťou, ktorá slúži ostatným ako terč výsmechu. Svoje zamestnanie však napriek tomu považuje za výhodné lebo môže prespávať v kotolni budovy. Jedného dňa mu jeho práca nečakane zmení život. Stačilo, aby svojím mopom zakopol a doslova vletel do štúdia, kde sa sarkasticky jedovatý moderátor Zander snažil zo všetkých síl nájsť recept na zastavenie klesajúceho záujmu o vysielanie rádia. Fred, povýšený producent rádia, považuje Joea za perfektný cieľ Zanderovej jedovatosti. Tentokrát sa však neplánované spestrenie programu vyvinie nečakaným smerom. Joe ignoruje Zanderove neskrývané opovrhovanie a začne rozprávať svoj životný príbeh od chvíle, kedy ho rodičia ako osemročného chlapca opustili na parkovisku v Grand Canyon. Joe podrobne opisuje svoj smutný a súčasne komický príbeh o tom, ako sa snažil postarať sám o seba, o svojom sne nájsť opäť svoju rodinu a tiež o ceste naprieč Amerikou, na ktorú ho jeho sen naviedol. Otupených poslucháčov Joeov príbeh zaujme a fascinovane počúvajú jeho rozprávanie plné prekážok, rán a neúspechu. Ale tie ho nedokázali zlomiť a on, so zvláštne nezničiteľným optimizmom, pokračuje vo svojom hľadaní stratenej rodiny a ceste za vlastným šťastím, v ktorom ho možno čaká Brandy, dievča jeho snov,  žijúce na malej vidieckej farme... (TV Dajto)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (153)

LadyDevil 

všetky recenzie používateľa

Ze začátku musim podotknout, že po skouknutí tohoto fimu jsem si musela v hlavě uspořádat, co že to vlastně v pravém významu znamená slovíčko TRAGÉD. Často se totiž tak označuju, at už v souvislosti s trapasem, nedostatkem financí, atd...ale když film dojel ke konci, uvědomila jsem si, že oproti panu Špínovi jsem na tom skvěle! :-D Zajímavý, že někoho vůbec napadlo něco podobnýho natočit: příběh o setsakramentským smolaři, a že některý scénky jsou opravdu šťavnaté! Například tzv. meteorit..to je ten případ, kdy se člověk směje blábolu, ale baví ho to:-D Při tom všem si ale říká, že je to film se slabým námětem a laciným vyzněním.. ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Mne to pripadalo ako za vlasy pritiahnutá komediálna verzia Forresta s nechutnými, oplzlými, otrepanými, no čuduj sa svete na pár miestach aj zábavnými hláškami. Popisu absurdnú cestu životom Joea, ktorý je totálny looser, scenár lacný ako deravé ponožky, no aj tak som sa nevedel od toho odtrhnúť a musel dopozerať dokonca. Proste na každého platí niečo iné. A Walken sa dá nahovoriť na každú somarinu. Ale to sa mi ráta. 60%. ()

Reklama

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Boze to byla ale kokotina. Jenze desne zabavna. Joe je fakt ukazkovej looser (skvele zahranej Davidem Spadem), ale to se dalo cekat uz podle prijmeni Špína a podle jeho uchylackyho ucesu. Kupodivu mi pribeh neprisel nejak zvlast vymastenej. Joe vypravi svuj pribeh, misty smutny, misty vesely, ale celkove docela inteligentni. Navic potesi Walken, ktery opet nedostal moc prostoru, ale byl vybornej. Tenhle film neni nijak zvlast vtipnej, ale je fakt pohodovej a vubec sem se nenudil. ()

DanielW94cz 

všetky recenzie používateľa

Tento film jsem viděl poprvé v roce 2005,pak ještě asi 3 krát a zapomněl jsem na něj.Když jsem nedávno hledal nějakou dobrou komedii co jsem dlouho neviděl vzpomněl jsem si na tuhle super kravinu,a i po těch letech jsem se dobře bavil.Jasně,není to nic extra ale někdy taková hloupost dobře pobaví. Určitě by mohla tahle střelená komedie mít i o kolo 60% a ne jen 51%. ()

Pythonator 

všetky recenzie používateľa

Ale co... Toto je moje srdcovka. Ten film je tak blbý, až je milý. Joea jsem si zamiloval stejně jako ti radioví posluchači. Je z toho cítit sandlerovská úchylnost a ta mi vůbec nevadí. Dá se na to nahlížet i jako na originální love story. Dá se na to nahlížet mnoha způsoby, ale odpad... Běžte někam, pitomci. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (4)

  • Kabriolet "Hemi", který se ve filmu objevuje, je Plymouth GTX z roku 1967. (rafix)
  • Postavu Robbyho stvárnila americká rocková ikona Kid Rock. (Lukoh)
  • Film se nátáčel v Moab v Utahu, v Santa Claritě, v El Segundu, Carsonu, Los Angeles, v Santa Paule v Kalifornii a v Arrows v Arizoně. (rafix)

Reklama

Reklama