Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladík Joe Dirt (David Spade) pracuje ako upratovač v jednej rozhlasovej stanici a už na prvý pohľad je svojráznou osobnosťou, ktorá slúži ostatným ako terč výsmechu. Svoje zamestnanie však napriek tomu považuje za výhodné lebo môže prespávať v kotolni budovy. Jedného dňa mu jeho práca nečakane zmení život. Stačilo, aby svojím mopom zakopol a doslova vletel do štúdia, kde sa sarkasticky jedovatý moderátor Zander snažil zo všetkých síl nájsť recept na zastavenie klesajúceho záujmu o vysielanie rádia. Fred, povýšený producent rádia, považuje Joea za perfektný cieľ Zanderovej jedovatosti. Tentokrát sa však neplánované spestrenie programu vyvinie nečakaným smerom. Joe ignoruje Zanderove neskrývané opovrhovanie a začne rozprávať svoj životný príbeh od chvíle, kedy ho rodičia ako osemročného chlapca opustili na parkovisku v Grand Canyon. Joe podrobne opisuje svoj smutný a súčasne komický príbeh o tom, ako sa snažil postarať sám o seba, o svojom sne nájsť opäť svoju rodinu a tiež o ceste naprieč Amerikou, na ktorú ho jeho sen naviedol. Otupených poslucháčov Joeov príbeh zaujme a fascinovane počúvajú jeho rozprávanie plné prekážok, rán a neúspechu. Ale tie ho nedokázali zlomiť a on, so zvláštne nezničiteľným optimizmom, pokračuje vo svojom hľadaní stratenej rodiny a ceste za vlastným šťastím, v ktorom ho možno čaká Brandy, dievča jeho snov,  žijúce na malej vidieckej farme... (TV Dajto)

(viac)

Diskusia

 (hodnotenie, recenzie)

Nejlepší hláška tam zcela jasně zazněla: ''Hele, máš zaracha'' :D Fred Ward to pohřbil.

budji

budji (hodnotenie, recenzie)

čekal jsem hovadinu, dostal jsem hovadinu. A překvapivě jsem se u toho stihl i docela pobavit. :D

Santek

Santek (hodnotenie, recenzie)

No úplně nejlepší komedie to sice není, ale odpad si to rozhodně nezaslouží.

FandaF

FandaF (hodnotenie, recenzie)

Nemůžu hodnotit jinak, mě se to prostě líbilo, nebylo tam nic z toho co tady někteří píšou. Čekal jsem to nejhorší a byl jsem velmi příjemně překvapen. Je to takový převyprávěný a zparodovaný Forest, ale jen vzdáleně, spíš čekejte velmi zvláštní a v podstatě originální komedii. Na tuto oddechovku se určitě dá po čase podívat zas.

 (hodnotenie, recenzie)

pre nás zvrátenejších, ktorí v komédiách neh adáme svetové výkony a super trháky ideálny film. Nič pre kres anov a puritánov :)

Reklama

Reklama