Reklama

Reklama

Masakr na holčičím večírku

(neoficiálny názov)
  • USA The Slumber Party Massacre (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Osmnáctiletá Trish je sama doma, a tak se rozhodne pozvat holky na mejdan. Jedna z nich je nová a lepší než ostatní v basketu, takže ji tam holky logicky nechtějí, a než aby se nechala prosit, rozhodne se zůstat doma (což je náhodou hned přes ulici) se sestrou. Mezitím se ale uprchlý vrah pěti lidí rozhodne zúročit svojí náklonnost k vrtačkám a s jednou vyrazí přímo za holkami. A kdo jim pomůže než právě jejich vyvržená kamarádka... (ČSFD.cz)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (50)

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Plusy: skromná minutáž, priamočiarosť (už v prvej minúte hlavná hrdinka vytasí svoje prednosti, v piatej prichádza prvá akcia vŕtačky a v 8. sa dievčatá sprchujú), skvelý záverečný súboj. Mínusy: necharizmatický otravný vrah (aspoň maskou mu bolo treba zakryť ten jeho hnusný ksicht), chýbajúca mytológia okolo vraha, nudná vata cca medzi 15. a 45. minútou. Priemerný dobový slasher. ()

Kusko.t2 

všetky recenzie používateľa

Jeden z tých klasickejších a otrepanejších amerických teen slasherov, pri ktorom nie je moc namieste sa zamýšľať nad reálnosťou spracovania, ale proste si ho užívať a pobaviť sa, čo bol aj pôvodný zámer filmu. Výsledný zostrih ma však ani v tomto smere nedokázal dostatočne naplniť. Ťažko zastaviteľný vrah s minulosťou maniaka a s obrovským vrtákom, po úteku z väzenia začína terorizovať skupinku mladých dievčat v opustenom dome bez rodičov. Študentská párty sa nestihne ani poriadne začať a už dievčatá musia brať do rúk nože. Klasická klasika svojho druhu s množstvom (na môj vkus) klasických lakačiek typu baf! (ruka kamaráta zozadu) a s vrahom, ktorému nevadí ani nôž zabodnutý v chrbte v tom, aby ďalej pokračoval vo svojej práci. ()

Reklama

obitus 

všetky recenzie používateľa

Dalsi z rady slasheru stavicich na uspechu prvnich Patku 13. Nastesti je tu kompletne zastoupeno vse, co by mel poradny slasher mit a dycha z toho ta spravna atmoska. Holky jsou celkem pekny a ani trochu se nestydej, vrahoun je sice bez charismatu, ale jeho kamaradka obri vrtacka vetsinu vynahrazuje. Skoda, ze nektera zabiti probihaji mimo zaber. Prakticky jsem se nenudil a pripoctu-li k tomu nekolik hodne povedenych zaberu a par lehkych vtipku vychazi mi hodne slusna zalezitost. ()

Flipnic 

všetky recenzie používateľa

Zajímavostí na tomto slasheru je, že ho režírovala žena a vsadila do něj některé "inovativní" prvky, které se v horrorech obecně později začaly objevovat častěji a častěji. Kamenem úrazu však je, že v tomto filmu ještě tyto prvky nefungují a je tak vidět i podle místních komentářů. Docela vtipné momenty, které by v celkově nadneseném duchu působily na diváka pozitivně, zde vyloženě divákovi vadí a do filmu nesedí... Jednou se ale s humorem v horrorech (bohužel ...) muset začalo, a ne všechny začátky jsou dokonalé ... Každopádně vraha vidíme hned od začátku, víme z rádia kdo to je, používá fakt skvěle vypadající nástroj - obrovskou vrtačku, která měla snad údajně symbolizovat penis a vrtání do děvčat s ní pak akt lásky vyšinutého vraha ... Na začátku dostaneme docela slušnou porci nahoty, pak už se ale spíš jen chodí, nacházejí se mrtvoly, běhá se po baráku a garáži a divák se vlastně nudí. Bohužel gore scény se z 80% dějí mimo záběr nebo jsou střižené (dnes by se v tomto filmaři vyžili mnohem více ...). Celý film nudí debilními dialogy a jedinné, co je skutečně dobré je asi 5 minutový závěrečný masakr "zbytek dívek vs vrah" ... Ale ten již tak znuděného diváka nevytrhne z příšerné nudy, kterou ho tento mírně "průkopnický" horror celou dobu trápil ... ()

Slasher 

všetky recenzie používateľa

Klasika - rodiče odjedou na víkend, takže holky rozjedou dámskou jízdu, do toho je samozřejmě přijdou týpci šmírovat, ale taky přijde masovej vrah (jmenuje se Russ Thorn :-) s vrtačkou. Vrah vypadá jako nasranej talián co běžně potkáte v létě u moře, celej je v džínovym a do toho filmu jakoby spíš nepatřil. Občas je srandovní, takže se docela minul účinkem, chtělo to nějaký omaskovaný individuum. Ale co. Takže tohle je hlavní zápor a na ostatních už tolik nesejde. Třeba nechtěně vtipný momenty jako je otevírání ledničky s mrtvou kamarádkou bez toho že si jí všimnou, bullet time, nebo poprava šneka. Naopak ale pár smrtí je v pohodě a krom pár prsou (na hezkých, ale jinak nijak zvlášť charismatických herečkách) uvidíte jak to třeba vypadá, když holka vezme do ruky mačetu. It takes a lotta love for a person to do this. ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (11)

  • Robin Stille v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)
  • Scenár, podľa ktorého sa natáčal film, sa pôvodne volal Don't Open The Door (Neotvárajte dvere). (beso74)
  • V scéne, kde Russ Thorn (Michael Villella) sleduje, ako Kimberly (Debra De Liso) a Jackie (Andree Honore) vychádzajú po schodoch na Trishinu (Michelle Michaels) verandu, sú Kimberlyine ruky prázdne. Keď však vojde do domu, v pravej ruke už drží plechovku piva. (Arsenal83)

Reklama

Reklama