Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté,co policista zjistí,že za tajemné bestiální útoky na zvláště těžké zločince je zodpovědný jeho učitel a rádce,musí se rozhodnout mezi vlastním svědomím a loajalitou k šéfovi. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (30)

LaciLC odpad!

všetky recenzie používateľa

Z prsta vycucaný dej, slabé prevedenie, nuloví herci. Ja som sa na tom už nevedel (nechcene) ani baviť. Tento film som v požičovni dlho prehliadal a keď som si nakoniec prečítal obsah, ktorý mimochodom vôbec nebol zlý, vyskúšal som ho a fakt som to trpko oľutoval. Škoda peňazí, škoda strateného času... ()

Antek odpad!

všetky recenzie používateľa

Snaží se to tvářit neuvěřitelně cool, ale je to neuvěřitelný shit. Hlavní hrdina pronáší mimo záběr nesmyslné bláboly, všichni se pohybují zpomaleně a do toho všeho je zakomponována hudba, znějící jako doprovod většiny filmů Ridleyho Scotta (tzn. hudba + ženské vokály). Kdyby Ed Wood vyrůstal na MTV, vypadalo by to nějak takhle. ()

Reklama

klima777 

všetky recenzie používateľa

A proč by zrovna Cold and Dark měl být odpad? Dusivá, sychravá a temná atmosféra, braní spravedlnosti do vlastních (velmi podivných) rukou, pár úvah o životě a smrti. Bizarní, ale nikoliv zasluhující odsudek. 2,5* Stejný případ jako Černá vdova, pokud by režíroval někdo s kultovní pověstí, bodování by (nezávisle na výsledné kvalitě filmu) bylo mnohem vyšší. ()

klerik 

všetky recenzie používateľa

Veľmi pekný vizuál, sakra sympatický hlavný hrdina. Fantastické ozvláštnenie trochu škrípe ale pár hororových prvkov je podarených. A dokonca ani to uvažovanie nad spravodlivosťou neznelo najhoršie. Rozpracovanie "upírskej" tématiky na niečo viac však nedopadlo najlepšie... Pozeralo by sa na to dobre, aj keby to bola vačšia sprostosť... ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Počas pozerania som si hovoril, že niečo také by sa naozaj dalo nakrúiť za minimum peňazí (až na ten záverečný výbuch auta a zopár náročnejších trikov a masiek). Čo ale automaticky pravdaže hneď neznamená, že sa jedná o vynikajúci film. K VLADOVI NARÁŽAČOVI to ale má ďaleko. Plusom je predovšetkým carradineovský policajný mentor snaživého Lukea Gossa (BLADE II). Miestami ťažkopádne... ale aspoň je sranda. ()

Galéria (12)

Reklama

Reklama