Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Isté príslovie hovorí: "Boh nemôže byť všade, preto stvoril matky". Tvrdý losangeleský policajt Joe Bomowski (Sylvester Stallone) veľmi rýchlo pochopí jeho plný význam. Jeho matka Tutti (Estelle Gettyová) sa totiž jedného dňa rozhodne syna navštíviť a trochu mu prevetrať život. Joe moc dobre vedel, prečo päť rokov vytrvalo odmietal jej návštevu. Už keď energická stará dáma vystupuje z lietadla, zabáva všetkých okolo seba historkami zo synovho detstva. A to zďaleka nie je posledná hanba, cez ktorú sa musí Joe preniesť, kým dorazia k nemu domov. Lepšie to nie je ani v jeho byte. Matka sa okamžite pustí do upratovania a teraz keď synovi s riadmi dôkladne vydrhne a odmastí aj služobnú pištoľ, dôjde mu trpezlivosť... (TV Markíza)

(viac)

Zaujímavosti (7)

  • Arnold Schwarzenegger dostal nabídku na hlavní roli, ale odmítl ji a později se vyjádřil k roli, kterou dostal Sylvester Stallone: „Přečetl jsem si scénář a byla to naprostá kravina, ve které bych nikdy nehrál. Takže šli za Slyem a ten mi pak volal, jestli jsem taky dostal nabídku na roli v tom filmu. Řekl jsem: „Ano, zvažuji, že si v tom zahraji. Ten film je skvělý nápad.“ Když to Stallone slyšel, okamžitě volal do studia a řekl jim: „Ať to stojí cokoliv, já ten film natočím.“ (Geralt z Rivie)
  • O filmu se zmiňuje ve své knize "Save the cat!" i Blake Snyder, autor původního námětu. Píše, že prvotní verze byla na světě již v roce 1989. (kriplozoik)
  • Film měl obsahovat scénu, kdy Sylvester Stallone projede popelářským autem skrz zeď do galerie umění. Majitele galerie hrál Scott Shaw. (HellFire)
  • Sylvester Stallone považuje tento film za vůbec nejhorší, který kdy natočil. (HellFire)
  • Když Estelle Getty zjistila, že bude muset ve filmu použít zbraň, souhlasila s natáčením pod podmínkou, že tomu tak nebude. Producenti jí lhali jen proto, aby podepsala smlouvu. (HellFire)

Reklama

Reklama