Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Isté príslovie hovorí: "Boh nemôže byť všade, preto stvoril matky". Tvrdý losangeleský policajt Joe Bomowski (Sylvester Stallone) veľmi rýchlo pochopí jeho plný význam. Jeho matka Tutti (Estelle Gettyová) sa totiž jedného dňa rozhodne syna navštíviť a trochu mu prevetrať život. Joe moc dobre vedel, prečo päť rokov vytrvalo odmietal jej návštevu. Už keď energická stará dáma vystupuje z lietadla, zabáva všetkých okolo seba historkami zo synovho detstva. A to zďaleka nie je posledná hanba, cez ktorú sa musí Joe preniesť, kým dorazia k nemu domov. Lepšie to nie je ani v jeho byte. Matka sa okamžite pustí do upratovania a teraz keď synovi s riadmi dôkladne vydrhne a odmastí aj služobnú pištoľ, dôjde mu trpezlivosť... (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

Dr.Gogo

Dr.Gogo (hodnotenie, recenzie)

Jo Arnie ho s tímhle filmem pěkně napálil (viz zajímavosti). Na youtubu je srandovní video Sylvestra s Arnoldem na parkovišti, jak se ptá fanoušek Slye- jaký je jeho nejoblíbenější film s Arnoldem Schwarzeneggerem a on vtipně odpoví: Stůj nebo Junior vystřelí (nebo tak něco) tím zase odkazuje na Arnoldův nejhorší film.

Tady jsem to i našel: https://www.youtube.com/watch?v=nnDYs2n_gN0

breeder

breeder (hodnotenie, recenzie)

jj mohli by opäť dávať, ale predtým by mohli dávať Nepriateľa štátu. To nedávali snáď ešte dlhšie. Na TV MA snáď aj 5-6 rokov.

HonzaMo

HonzaMo (hodnotenie, recenzie)

Poměrně zábavný film pro nenáročného diváka, který se chce jen zasmát, aniž by posuzoval film z nějaké umělecké stránky. Trapných scén je málo, převažuje humor postavený na roztomile praštěném chování matky, která svému malému poldovi Joeovi vycídí pistoli saponáty, kupuje pro něj jako dárek samopal od překupníků, poté se synáčkovi pokouší pomoci s řešením kriminálního případu, aby nakonec fungovala jako rafinovaná dohazovačka..

Teres

Teres (hodnotenie, recenzie)

Mně se film líbil a hlavně mě potěšil dabing,Alena Vránová dodala Estelle Getty ten správný hlas

Reklama

Reklama