Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vietnamský veterán John J. Rambo (Sylvester Stallone) sa rozhodol utiahnuť sa do budhistického kláštora, aby konečne našiel vytúžený vnútorný pokoj. No nečakané udalosti mu nedovolia vydýchnuť! Jeho bývalého veliteľa a akoby druhého otca, plukovníka Samuela Trautmana (Richard Crenna), totiž v Afganistane uniesli Rusi, pretože sa pokúšal zásobiť zbraňami bojovníkov z islamského odboja! A tak sa vojnový hrdina Rambo púšťa do ďalšej samovražednej misie, vyzbrojený len svojimi oceľovými svalmi na rozhalenej hrudi, neodmysliteľnou čelenkou a menším „príručným arzenálom“ – tentoraz proti zvrhlej komunistickej presile... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (614)

T2 

všetky recenzie používateľa

Cesta do Afganistanu a boj Rusmi na hraniciach už nebol tým pravým čo by publikom chcelo vidieť, jednak už končila studená vojna a táto téma už bola dosť vyžmýchaná ale na šťastie film sa nestal prepadákom aj keď v samotnej Amerike nezožal taký úspech ako predchodca ale zvyšok sveta ešte stále bažil po silných, svalnatých hrdinoch a tak film bol zachránený. Dejovo je to už dosť priamočiare, nič nové nám neponúka, jedine akcia ako tak je pozerateľná aj keď je tu opäť súboj Rambo vs vrtuľník tak ako v dvojke. ║Rozpočet$63milionovTržby USA $53,715,611Tržby Celosvetovo $189,015,611 ()

EdaS 

všetky recenzie používateľa

Nostalgie jako prase. Velmi fyzický, drsný, špinavý, krvavý film - tak jak jsme to měli jako děcka rádi. Ve trojce je Rambo skoro comicsovým hrdinou a když po poněkud ukecaném začátku začne pořádné maso, člověk musí nostalgicky zamáčknout slzu v oku, protože takové filmy se už zkrátka netočí. Osumdesátkové akčňáky mám totiž v krvi a moc dobře si pamatuju, jak jsem si na základce hýčkal fotku Ramba s explodujícími šípy a helikoptérou... ()

Reklama

Djkoma 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle už maličko Sly prokaučoval. V 88 pomáhá chudákům utlačovaným afgháncům, aby je po letech mohl Bush trochu pohladit svými bombami a říct nahlas, že Rambo nemluvil za celou americkou armádu. Akce už je trochu poslepovaná a Rambo působí už nepříjemnou verzí "já všechny porazím sám". Všeho moc škodí... ()

mzss1 

všetky recenzie používateľa

Povedený třetí díl o Rambovi. Příběh je celkem jednoduchý, Rambo zachranuje svého velitele z Vietnamu. Akce je tu velká hromada, líbil se mi i zajímavej začátek kdy Rambo se pere o peníze. Hudba je skvělá a podobná jako vždy. Nápadů akce je tu hodně, nostalgie zde taky zafunguje, kdy si člověk uvědomí jak asi zhruba vypadá válka. Něco mi ve filmu málo chybělo oproti předchozím dílům, ale přesto skvělý film. 92% = ***** ()

sud 

všetky recenzie používateľa

Filmy o Rambovi mají sice sestupnou kvalitu, ale i tak přesto "trojka" je docela dobrý akční film. A hlavně kult. Tentokrát se z filmu už (až na malé výjimky) vytratila realističnost a snímek zabíhá v klasickém stylu akčních filmů osmdesátých let. Dostatek akce a dobrých hlášek ("Odkud jsi? - "Z Ameriky." - "Jak dlouho se tam jde pěšky?" - "Asi dva roky.") dokazuje to, že se na to nechá pořád koukat i bez ohledu na nostalgii (i když ta taky dělá svoje). ()

Galéria (111)

Zaujímavosti (44)

  • Na post režiséra byl jako první dosazen Russell Mulcahy, ale kvůli tvůrčím neshodám z projektu odstoupil a nahradil ho Peter MacDonald, který byl režisérem druhého štábu u filmu Rambo II (1985). Z projektu odešli také tři kameramani. (HellFire)
  • Počas nakrúcania si Sylvester Stallone (John Rambo) pred každou scénou poctivo "pumpoval" svoje svaly, aby vyzeral čo najviac vyrysovaný. (Odpocivadlo)
  • Film bol zapísaný do Guinessovej knihy rekordov 1990 ako najnásilnejší film tej doby. (genetique)

Reklama

Reklama