Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tom Hardy (Bruce Willis) je pittsburgským detektívom, pokračujúcim v šľapajách svojej rodiny už piatu generáciu. Keďže patrí medzi čestných ľudí, táto jeho vlastnosť mu prináša mnoho problémov. Jedného dňa je pri naháňaní masového vraha zabitý Tomov otec Vince (John Mahoney). Detektív sa nedokáže zmieriť s oficiálnou verziou vyšetrovania, ani s odhaleným páchateľom - podľa neho je vrahom niekto z vysokopostavených policajných úradníkov! Svojou tvrdohlavosťou si len škodí a po tom, ako jeden z jeho bratrancov spácha samovraždu, odchádza zo zamestnania... V priebehu niekoľkých mesiacov sa z neho stáva opíjajúca sa troska. Živí sa ako člen riečnej polície a neustále sa stretáva s nenávisťou a odporom bývalých kolegov. Keď na oddelenie prichádza jeho nový partner, pôvabná Jo Christmanová (Sarah Jessica Parker), do Toma vleje nový život. Napriek tomu, že údajný vrah sedí vo väzení, Tom je presvedčený o tom, že beštiálny zločinec, ktorý sa objavil v jeho riečnom revíre, je ten, kto zavraždil i jeho otca! Pokojná pobrežná hliadka sa zakrátko mení na divokú honbu nad vodou, vo vode i pod vodou... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (180)

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Filmiu vladne dost rozcarovany scenar, ktory sa venuje chvilu patraniu po seriovom vrahovi a chvilu zase korupcii v policii. A tak samotny divak nevie, ci sa ma zamerat na to patranie, alebo na tu korupciu. A ked sa prida rutinerska nezazivna rezia Rowdy Herringtona, tak sice vznikne slusny film, ale iba v intenciach priemernosti, sedosti a fadnosti. A hlavny herec Bruce Willis myslim objavil, ze ma v sebe nieco nove, comu sa v odbornych kruhoch hovori herecky talent : 66 % ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Toto si Bruce fakt mohol odpustiť. Ani akčný ( okrem úvodnej automobilovej naháňačky - ale to je to jediné dobré na tomto filme ) ani napínavý ( záverečné scény ) ani erotické ( vyprchaná posteľovka medzi Willisom a Parkerovou ). Bruceova kariéra mala vtedy dosť na mále. Siahnite radšej po Farbe noci, nieje to klenot, ale aspoň svojim spôsobom pobaví. ()

Reklama

ScreamJay 

všetky recenzie používateľa

Akční film téměř bez akce a thriller téměř bez napětí. U pana Willise bych příliš výhrad neměl, ale režijně. Nápad asi nebyl tak úplně špatný, žel provedení lámající se přes hranu televizního skoroakčáku a na zemi dopadající do koše jednoduchého skorothrilleru dovedlo tento film do mezí které vystihuje sousloví NIC MOC. ()

Gekacuk 

všetky recenzie používateľa

Nejvíc mi vadil scénář jakožto naprostá slátanina, která nenabízí ani zbla reality. Holt mýdlové bublinky pro oddech a zabití času. U mnoha Willisových filmů nezbývá než kroutit hlavou, kdo že mu ty hloupé filmy píše a proč do toho Willis vůbec leze. Opět se zde jedná o film, který stojí a padá s představitelem hlavního hrdiny. Bez Willise by to byl odpad jako vyšitý. ()

dO_od 

všetky recenzie používateľa

// Devadesátky = když měl Bruce Willis ještě vlasy, Sarah Jessica Parker nevypadala jako kůň, hlášky se psaly samy, záporáci byli správně odporní a zápletky z 90% nemusely dávat smysl, protože všichni stejnak byli sjetí až na půdu takže jim to bylo jednoduše fuk. A zatímco na mě tenhle mix v drtivé většině případů fungoval, tady je to z nějakého důvodu všechno jaksi na špatném místě. Škoda, zároveň však nic nového. 6/10 ()

Galéria (43)

Zaujímavosti (9)

  • Na přebalu VHS je uvedena glosa „Neměli ho pouštět na vodu, když nechtěli, aby dělal vlny.“ (Pepinec)
  • Při scéně kde si Tom Hardy (Bruce Willis) bere novou košili v hausbotu a Joe (Sarah Jessica Parker) mu vylije pití do dřezu, si Tom košili nezapíná. Při další scéně kde se oba poprvé políbí, má však košili najednou zapnutou. (7ynek)

Súvisiace novinky

Zemřel herec Tom Sizemore

Zemřel herec Tom Sizemore

04.03.2023

Z kalifornského Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku jednašedesáti let totiž odešel americký herec Tom Sizemore. Zprávu o skonu médiím potvrdil hercův zástupce Charles Lago. Sizemore byl v… (viac)

Reklama

Reklama