Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akční hvězda Arnold Schwarzenegger je tentokrát frustrovaným předměstským šerifem Markem Kaminskim, který doufá, že se bude moci vrátit k FBI. Soukromě se pustí po stopách mafiána Luigi Patrovity, který kontroluje organizovaný zločin a černý trh v Chicagu. Oficiální kruhy nejsou schopny proti mafii nic učinit, ale Mark městu pomůže... (Bontonfilm)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (213)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Šerif Mark Kaminsky dostane šancu vrátiť sa späť do radov FBI, odkiaľ bol pred pár rokmi prepustený. Musí sa infiltrovať ako tajný agent do nebezpečnej zložineckej organizácie. S touto ponukou súhlasí. Opustí manželku, nafinguje svoju smrť, zmení si meno a odchádza do Chicaga. Tam sa mu podarí stať sa dôležitým členom ochranky vplyvného mafiánskeho bossa. Musí byť však obozretný, pretože sa dostal do spoločnosti chladnokrvných zabijakov. Tento film bol natočený v roku 1986, kedy sa herecká kariera Arnolda Schwarzeneggera rozbiehala na plné obrátky. Avšak tento snímok nebol zrovna tá najsprávnejšia voľba. Je to dosť nudný akčný krimi titul s nie moc podareným scenárom. ** ()

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Arnold v klasické gangsterce? A proč by ne? Dneska jsem si náhodou tenhle film po hodně dlouhý době pustil a musel jsem přehodnotit a jednu hvězdu přidat. Není to sice nic extra po stránce scénáře. Složitej příběh? (mzss1 neblbni) tohle bylo úplně stupidní a předvídatelný od první do poslední minuty, ale Arnold byl, je a vždycky bude takovej borec, že aurou svojí osobnosti utáhne cokoliv. Osmdesátý léta z toho stříkají na míle daleko a já tu lehčí nablblost a předvídatelnej děj odpustím, protože to prostě k týhle době a těmhle filmům patří.70% ()

Reklama

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Mám rád tento typický akčný žáner, ale to len vtedy ak je tam herec, ktorý dokáže utiahnuť film. A Arnie takým "hercom" určite je. Dej je jednoduchý, navyše je obohatený o žáner krimi, takže o typicky akčný film tak úplne nejde, kedže sa Arnie musí infiltrovať medzi bandu mafiánov. Pravé peklo rozpúta Arnie až v závere. Čo sa akcii týka, tak sú fajn (nekonečno nábojov v zbrani tu neexistuje), scenár je tiež celkom fajn, v ktorom nechýbajú drsné hlášky (skončíš rýchlejšie ako záručná doba toho auta) a ja som sa tiež celkom dobre bavil. Pre mňa jeden s tých lepších Arnieho akčňákov. Ako hovorí Superpero a ako sa zároveň hovorí aj vo filme - Komu se tenhle film nelíbí tak může buď odejít, nebo bude obžalován. 80% - 4* ()

Johny_fork 

všetky recenzie používateľa

Totální masakr, závěrečná čtvrthodinová přestřelka podbarvená hardrockovou hudou je masakrální. Arnie je celý film neskutečně drsný a cool. Hlášky sou neskutečné: "Hej kotě, tady v tý tašce máš čtvrt milionu dolarů, sou tvý, užij si je, a teď už běž!". Nevim jestli to bylo chtěný, ale ganstři a Arnie - zkrátka film obsahuje jakousi komickou drsnost, opepřenou geniálně stupidními dialogy. A vůbec i ten děj, jak se snaží infiltrovat do mafie a pak je v masakrálním závěru všechny vykosí - rulezzzzz!!!!:) Kdo nedá 5* tak to nepochopil. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Arnold v tomto filme nehraje až takého nadčloveka ako vo svojich ostatných filmoch, čo však filmu neuberá na kvalite. Legendárna je scéna keď Švarci masakruje gangsterov na stavenisku za doprovodu piesne Satisfaction od Rolling Stones. Skvelá akčná kriminálka, ktorá vo svojej dobe trošku zašla a v dnešnej dobe si na ňu málokto spomenie. ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (15)

  • Zbraň, ktorú Kaminsky (Schwarzenegger) používa v záverečnej scéne, je Heckler & Koch HK-94, poloautomatická civilná verzia samopalu MP5. (m.a.t.o.)
  • Podľa slov Arnolda Schwarzeneggera produkoval Dino De Laurentiis tento film s úmyslom získať peniaze na natáčanie svojho vysneného projektu Total Recall (1990), na filmovanie ktorého práva v tom čase vlastnil. Po veľmi slabých tržbách (16 miliónov amerických dolárov) bol nútený De Laurentis vyhlásiť bankrot a práva na film získalo štúdio Carolco. (beso74)

Reklama

Reklama