Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Arnold Schwarzenegger ako úspešný obchodník Howard Langston nemá na svoju rodinu nikdy čas a aj nákup vianočného darčeka pre svojho malého syna Jamieho si nechal na poslednú chvíľu. A to nemal robiť, pretože postavička Turbo Mana, hrdinu z televízneho seriálu, po ktorej Jamie túži, je už totálne vypredaná v celom meste. Pre Howarda sa Štedrý deň zmení na ťažkú a zúfalú naháňačku za vianočným darčekom. Dokonca sa dostane omylom aj do vianočného sprievodu prezlečený práve za Turbo Mana, čo ho privádza do značných rozpakov, ale pre jeho syna, ktorý už otca odpísal, to znamená, že jeho otec je hrdina... (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (415)

zette 

všetky recenzie používateľa

Dalsi z mnoha americkych blaznivych komedii z obdobi Vanoc, ktera se filmu Sam doma ani nepriblizila. Pokud by me film v posledni tretine uz nezacal trochu nudit a konec nebyl tak sileny, tak snad dam i v dobrem rozpolozeni tri hvezdicky. Arnold je u me tak zaskatulkovany jako akcni hrdina, ze v jinych rolich pusobi jako pest na oko. ()

Davies182 

všetky recenzie používateľa

Další úžasná retrovzpomínka, kterou při sledování podobných filmů z mého mládí :-) nedokážu potlačit. Proto musí už automaticky postoupit na vyšší úroveň čtyř hvězdiček, hehe. Ne, vážně, tomuto filmu nemám z hlediska popcornové zábavy pro mladší co vytknout. A jako dospělý jsem se taky dobře zabavil, protože Arnold je v této roli kupodivu vážně vtipný... ()

Reklama

Djoker 

všetky recenzie používateľa

Jeden z nejvíce podhodnocených filmů na databázi. Důvod je však jasný. Mnoho lidí se v tom pozná a uvědomí si, že se ve vánočním shonu chovají jako idioti. Najde se tady několik ukázkových situací. Především Sinbad a slizký Hartman roztáčí kolotoč šílených událostí. Kdo se umí zasmát i sám sobě, tak se bude skvěle bavit. Těm ostatním nezbývá nic jiného než zkusit nějakou pózu. Mezi oblíbené patří hlášky o tom, že Arnold není herec a žvatlání o tom, že tento styl humoru nedosahuje výše mého intelektu. ()

Motinski 

všetky recenzie používateľa

Vidieť Arnieho v komediálnej polohe kde musí využívať mimiku tváre býva často bolestné a ani tento film nie je výnimka. Dokonca budem asi jeden z mála čo mu  prial (aspon prvú polovicu minimálne) aby zlyhal v hľadaní hračky okolo ktorej sa celý príbeh točí. Áno, je tu veľa úsmevných momentov a áno, pre mladšie publikum pôjde o sympatickú blbinu čo prvotriedne klišé (otec zanedbáva syna, blížia sa vianoce a chce sa polepšiť) servíruje na prekvapenie nenútene. Občas ale film prestrelí až moc (záverečný let, gang santov) a postava Myrona bola na facky od začiatku do konca. Scény so sobom si budem pamätať asi jediné aj dlhšie po dopozeraní. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Ano, Arniemu sa rozhodne hodia role Terminatorov, ale ani toto zrovna nieje na odpad!. Je to komédia pre deti s Arnoldom, ktorý nevie hrať rodinné filmy, ale ja som sa pri tom nenudil, tak ako to vyzerá tu na csfd (na imdb slušných 5,7). Je to hovadina to ano, ale nie zas taká aby som to hodnotil pod 50%. Producentom je Chris Columbus (Sam doma) a tak pohodová a vtipná vianočna atmosféra nechýba, no priznávam, že záver bol trošku (dosť) pritiahnutý za vlasy, ale v slovenskom dabingu a cez vianočné sviatky je to fajn :-) P.S.: nezabúdajte na scénu za titulkami. 65% - 3* ()

Galéria (65)

Zaujímavosti (17)

  • Turbo Man se barvou a oblekem nápadně podobá postavě DC komiks Flashovi. (Terva)
  • Arnold Schwarzenegger (Howard) za film dostal honorář ve výši 20 milionů amerických dolarů. Zhruba třetina rozpočtu tedy padla na plat hlavní hvězdy. (DavePave)

Reklama

Reklama