Reklama

Reklama

Austin Powers 2

  • Slovensko Austin Powers: Špión, ktorý ma pretiahol (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Talentovaný módny fotograf - a zároveň aj najlepší agent britskej tajnej služby v histórii monarchie - Austin Powers (Mike Myers) si užíva medové týždne s milovanou Vanessou (Elizabeth Hurley). Vlastne... Užíval si – pretože práve s hrôzou zistil, že jeho krásna manželka je v skutočnosti dômyselný ženbot (teda ženský robot) z dielne jeho odvekého nepriateľa Dr. Evila (Mike Myers), ktorého úlohou je zabiť ho! Austinovi sa však, našťastie, podarí doslova v hodine dvanástej uniknúť. Medzičasom sa na jeho veľkú smolu stihol na Zem vrátiť už spomínaný Dr. Evil, ktorý sa opäť – ako vždy – pokúša získať svetovládu s pomocou svojich mentálne nie práve najvyspelejších nohsledov. Tentoraz na to však tento zákerný ničiteľ ide mimoriadne bystro - s pomocou stroja času sa totiž vráti späť do uletených šesťdesiatych rokoch 20. storočia a zmocní sa Austinovej mužskej sily (tzv. mojo)! A tak sa, pochopiteľne, musí do minulosti vrátiť i Austin, ktorému v pátraní po stratenej mužnosti intenzívne pomáha krásna „vtedajšia“ agentka Felicity (Heather Graham)! Nuž a keď Dr. Evil začne laserovou zbraňou umiestnenou na Mesiaci vydierať amerického prezidenta (Tim Robbins), šéf britskej tajnej služby Basil Exposition (Michael York) povolá do služby... Koho iného, než Austina Powersa?! (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (258)

Chulimanga 

všetky recenzie používateľa

Tak u tohohle filmu jsem od prvních sekund až do samého závěru nevyšel z údivu. U tohohle prostě nešlo se nesmát a úsměv držel na mé tváři po celou dobu, ale jen jsem nevěděl jestli se směju kvůli tomu, že je to vtipný nebo kvůli tomu, jaká je to blbost :-)) Avšak svůj účel komedie to splnilo na 200%, takhle jsem se dlouho nenasmál a nakonec opravdu převážil názor, že to neni blbost, ale že je to opravdu "vtipná" komedie! Austin je nenahraditelná postava, ale bez Mini-já Dr. Zlouna by to taky nebylo úplně ono.... ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Pokračovanie ako sa patrí. Veľa originálnych paródií a vtipu, čo sa týkalo "mužó", miniatúrneho klonu doktora Zloducha, odpočítavania času, scénky s hrou s tieňmi, ale odľahčil sa od témy času a jednoducho nezmyselne nechal urobiť robota z Elizabeth Hurley, pritom v minulom diely telefonovala s matkou a netrápil sa ani inými časopriestorovými zmenami, ale keďže to v tom filme povedali, nemusím to brať do úvahy, naopak to bola sranda. Nemyslím si, že to bolo nepodarené, stále sa dá na tom zabaviť, napríklad v paródii na televízne debaty medzi ľuďmi. Opäť je to vysoko podcenené ohľadom sveta a tunajšieho hodnotenia, ale to urobili asi tie nechutnosti ohľadom pitia hovien, poleptaného tlsťocha, ktorý v závere hovorí celkom vtipné veci ohľadom toho, že svoje mužstvo dole nevidel už vyše dvoch rokov, čím sa dá podľa zákona považovať za mŕtve. Proste som sa bavil aj vďaka vylodeniu s kráskou ako z filmov o Jamesovi Bondovi, ale uznávam, že to nie je film na rehot počas celého filmu, že to nie je humor pre všetkých a že všetko nie je až tak do hĺbky vtipné. ()

Reklama

VanTom 

všetky recenzie používateľa

Pečlivá stylizace do přepálené bondovky a/ze 60. let se blíží geniálnosti, přesto můj zájem ke konci už opadal. S Myersov(sk)ým humorem se to má totiž jako na houpačce – od roztomile infantilního po fekálně nechutný, od vtipně přihlouplého po debilně trapný; ale často jen nudně nijaký. Samostatnou zářivou hvězdičku si ovšem zaslouží bezvýhradně šukadelická Heather Graham, yeah baby! ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Asi som divný, ale po sklamaní z jednotky (iba miernom) som bol z dvojky príjemne prekvapený (ale iba mierne). Vlastne je to na rovnakej kvalitatívnej úrovni. Keď som sa pri prvom filme zasmial asi trikrát, na druhom asi päťkrát. Podĺa tržieb by bol asi veľký risk sa vzdať aj humoru toho najhrubšieho zrna, takže asi nemá zmysel sa pozastavovať na momentoch, ktoré nás, "inteligentných" divákov, odpudzovali. ()

novoten 

všetky recenzie používateľa

Nezvladatelná salva skečů, proti které není obrany. Chce to klid, dobrou náladu, originální znění a nemůže to dopadnout jinak než láskou - či nenávistí. Kdykoli se totiž objeví Dr. Evil, nemám daleko k slzám smíchu a dochází mi, že budu tuhle přepálenou šílenost občas hláškovat asi až do konce života. Tlustej parchant je sice šlápnutí vedle, které zabraňuje nejvyššímu hodnocení, ale výbušný Myers a žhavá Heather Graham zachraňují vše ostatní. ()

Galéria (80)

Zaujímavosti (34)

  • Když Dr. Evil vyhodí Mojo do vzduchu a oba dva Austinové pro něj utíkají, všechny hlasy jsou zpomalené a hlas Felicity, která řekne "Pozor!" namluvil Will Ferrell. (PußyMagnet)
  • Austin cestuje zpět v čase do 25. května 1969. V ten den slaví narozeniny Mike Myers. (PußyMagnet)
  • Madonna pro tento film nazpívala píseň "Beautiful Stranger". Ve videoklipu k této písni pak vystupuje společně s Mikem Myersem. (Kolins)

Reklama

Reklama