Reklama

Reklama

Austin Powers 2

  • Slovensko Austin Powers: Špión, ktorý ma pretiahol (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Talentovaný módny fotograf - a zároveň aj najlepší agent britskej tajnej služby v histórii monarchie - Austin Powers (Mike Myers) si užíva medové týždne s milovanou Vanessou (Elizabeth Hurley). Vlastne... Užíval si – pretože práve s hrôzou zistil, že jeho krásna manželka je v skutočnosti dômyselný ženbot (teda ženský robot) z dielne jeho odvekého nepriateľa Dr. Evila (Mike Myers), ktorého úlohou je zabiť ho! Austinovi sa však, našťastie, podarí doslova v hodine dvanástej uniknúť. Medzičasom sa na jeho veľkú smolu stihol na Zem vrátiť už spomínaný Dr. Evil, ktorý sa opäť – ako vždy – pokúša získať svetovládu s pomocou svojich mentálne nie práve najvyspelejších nohsledov. Tentoraz na to však tento zákerný ničiteľ ide mimoriadne bystro - s pomocou stroja času sa totiž vráti späť do uletených šesťdesiatych rokoch 20. storočia a zmocní sa Austinovej mužskej sily (tzv. mojo)! A tak sa, pochopiteľne, musí do minulosti vrátiť i Austin, ktorému v pátraní po stratenej mužnosti intenzívne pomáha krásna „vtedajšia“ agentka Felicity (Heather Graham)! Nuž a keď Dr. Evil začne laserovou zbraňou umiestnenou na Mesiaci vydierať amerického prezidenta (Tim Robbins), šéf britskej tajnej služby Basil Exposition (Michael York) povolá do služby... Koho iného, než Austina Powersa?! (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (258)

Acrobat odpad!

všetky recenzie používateľa

ja vyplachy nepotrebujem, nepotrebujem urcite v tej miere, ze nam ich bude UnHollywood servirovat v jednom kuse. Nie. je to hanba na poctivo urobene filmy, je to hanba co i len natocit. Mna jednoducho tieto parodie (alebo nie su nimi??) nebavia. To potom Casinu Royale je tunajsich 5 hviezdiciek nedostatocnych. ()

neoBlast 

všetky recenzie používateľa

[Určitě ne první zhlédnutí] Všeho víc, ale bohužel už bez překvapení, které krylo záda jedničce o dva roky dříve. První a druhý díl se mi vlastně dost splývají dohromady, ale oba jsou skvělou připomínkou časů, kdy komedie nepotřebovaly ansámbl komiků, ale producenti vsadili vše na jednu kartu - třeba na svérázného Kanaďana, který je po své štaci v SNL na vrcholu popularity. Jediné co si musíte z Austina Powerse 2 odnést je, že pokračování uvedlo Mini-Me a jeho představitele Vernea Troyera vytesala do análů filmové komedie a internetových memů. 60 % ()

Reklama

Sista 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle je trapas, přátelé! Velmi nepovedená parodie na bondovky, ale ještě víc prapodivná exhibice Mika Myerse ve 3 odpudivých rolích, hromada klišé a laciných vtípků (i když abych nekecala, stínohře s taháním věcí ze "zadku" jsem se zasmála a pak ještě asi 3x)...* dávám za veselé a barevné šedesátky a druhou za milé písničky, hmm.. ()

BoPo 

všetky recenzie používateľa

Elizabeth Hurley bola nahradená Heather Graham, takže je stále na čo pozerať. A Mé Mini nemá chybu. Každá scéna v ktorej sa vyskytne spoločne s Dr. Zlounem je ozdobou tohto filmu, respektíve celej série. Bohužiaľ je tu oveľa viac sex narážok, vyšší stupeň trápnosti humoru a dokonca aj hudobne/tanečné vsuvky. Pokračovanie si drží štýl jednotky, ale už to nejako nefunguje. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Asi som divný, ale po sklamaní z jednotky (iba miernom) som bol z dvojky príjemne prekvapený (ale iba mierne). Vlastne je to na rovnakej kvalitatívnej úrovni. Keď som sa pri prvom filme zasmial asi trikrát, na druhom asi päťkrát. Podĺa tržieb by bol asi veľký risk sa vzdať aj humoru toho najhrubšieho zrna, takže asi nemá zmysel sa pozastavovať na momentoch, ktoré nás, "inteligentných" divákov, odpudzovali. ()

Galéria (80)

Zaujímavosti (35)

  • Když Dr. Evil vyhodí Mojo do vzduchu a oba dva Austinové pro něj utíkají, všechny hlasy jsou zpomalené a hlas Felicity, která řekne "Pozor!" namluvil Will Ferrell. (PußyMagnet)
  • Na konci filmu, když Tlustý Bastard přijde zabít Austina a Felicity, má na sobě uniformu UPS, ale místo znaku UPS má napsáno FBD (Fat Bastard Delivery) = Donáška Tlustého Bastarda. (PußyMagnet)
  • Becky Dyroen-Lancer, která pracovala na choreografii synchronizovaného plavání pro začátek filmu, byla kapitánkou US Synchronized Swimming Team, který vyhrál v roce 1996 zlato na olympiádě. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama