Reklama

Reklama

Scott (Scott Mechlowicz) práve zmaturoval, ale v ten istý deň sa s ním rozišla jeho priateľka Fiona (Kristin Kreuková). Na večierku sa Scott opije a pošle nie práve lichotivý mail svojmu nemeckému kamarátovi, s ktorým si píše už dlhší čas. Potom však zistí, že Mieke je vlastne dievča, čo vyzerá ako riadna sexbomba, ktorá chcela za Scottom pricestovať. Po nelichotivom maile sa však Mieke nahnevala a už nemá žiadny záujem Scotta ešte niekedy vidieť. Scott sa rozhodne zachrániť vzťah za každú cenu. A tak sa vyberie naprieč Európou spoločne so svojím kamarátom Cooperom (Jacob Pitts) a dvojčatami Jamiem a Jenny (Travis Wester, Michelle Trachtenbergová). Začína sa strastiplná cesta do Berlína, ktorá vedie cez futbalový Londýn, romantický Paríž, mesto voľnej zábavy Amsterdam, pápežský Vatikán, ale aj cez Bratislavu, ktorá vyzerá ako susedne mesto Černobyľu až do Berlína. Bude však mať Mieke záujem so Scottom sa stretnúť? (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (855)

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack James L. Venable: 1. Scotty Doesn't Know ,2. My Generation ,3. Wild One ,4. 99 Red Balloons ,5. In the City ,6. Shooting Stars ,7. Nonchalant ,8. Scott Doesn't Know [Euro Version] ,9. Make My Dreams Come True ,10. Du ,11. Les Promesses ,12. I Love Marijuana ,13. Turn It Up ,14. Get Loose , ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Je tu kopec odhalených vnad žien, humor si neberie servítku a výsledkom je hrubozrná, politicky nekorektná komédia, akú by dnes bolo ťažké nakrútiť. Výsledok ale bohvieako vtipný nie je a tú lacnotu vidieť všade (komplet Európa bola nakrútená v Prahe). Najlepšia pasáž je určite Bratislava, Matt Damon prekvapil a Michelle Trachtenberg je tu strašne rozkošná. 5/10 ()

Reklama

choze 

všetky recenzie používateľa

EUROTRIP jsem si vychutnal o to víc, že jsem si ho dal v dvojprogramu s jiným americkým průvodcem po Evropě a sice HOSTELEM. A to vám povídám, že po těchto dvou filmech mě na Slovensko nikdo nedostane, možná i uvážím, že se odstěhuju z Česka, abych nebyl tak blízko. Každopádně jde o jednu z nejvtipnějších teenagerovských komedií a je docela smutné, že amíci natočili lepší evropskou teenagerovskou komedii než kterákoliv evropská země (výjimkou budiž srovnatelní SNOWBOARĎÁCI). Herci v hlavních rolích byli sice typově dost nevýrazní (hlavní hrdina vypadá jako mladší brácha Freddie Prinze Jr.) a žádný nový Jason Biggs nebo Sean Williams Scott se mezi nimi nenašel, ale vynahradili to herci ve vedlejších rolích, hlavně britský hooligan Vinnie Jones a slovenský číšník Miroslav Táborský. ()

Šakal 

všetky recenzie používateľa

Chudáci Slováci. Nevím, čím si to zasloužili, co komu udělali, ale po takových reklamách jaké jim udělali Jeff Schaffer a o rok později Hostel E. Rotha je s podivem, že se vůbec někdo do jejich končin odváží vydat :o) Pouze s dovětkem (pravda nebyl jsem v Bratislavě, ale shodou okolností jsem nedavno krátce pobýval v blízkosti Popradu a brodil se po pás ve sněhu v mých oblíbených Vysokých Tatrách ) a garantuju vám všem, že za " 1euro " byste toho moc nepořídili. Rozhodně ne vlastní hotel :o) V takovém klubu Vesper si (co se týče cen) nic nezadají s nejvyhlášenějšími pražskými klubíky. Ale co, vrátil jsem se... celý :o) ,takže.... KONEC dobrý, všechno dobré. Co se týče snímku samotného, tak nevím, do jaké míry na mně zapracovalo těch pár " šťopiček " Tullamorky na ledu, kterou mi ze Švýcarska dovezl kamarád nebo se patřičná nálada dostavila sama, ale já se ( světe div se ) chvílemi bavil. Že bych se ve svých " pokročilých " letech vracel do teenagerských let... ? Mutování na sobě zatím nepozoruji :o) Když už ÚLET, tak pořádnej. Pravda, jako fanda Liverpoolských Reds bych ocenil, kdyby se nejednalo o fans ManU, ale souhlas..fuck Italy, fuck Swiss :o) Navnadil mě již zmiňovaný Vinnie Jones jako hooligan ManU, pokračovalo to vtipnou miniroličkou Petra Jákla, do kolen mě dostal Matt Damon ( vskutku pěknou roličku si zde vystřihl ) a při " souboji robotů " jsem vyprskl obsah sklenky :o) Výsledný resultát: na nějaké ocenění snímek aspirovat nikdy nebude ( to ani nebylo jeho ambicí ) , ale vzhledem k faktu, že snímek jsem si pustil téměř omylem a čekal, že při něm vydržím max 5min, jsem byl příjemně překvapen a nemůžu říct, ( i přes těch pár hlušších míst) ,že bych se nebavil.....60% p.s. ne vždy věci "zdarma" ( tričko ) jsou výhrou, že :o) ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $25miliónovTržby USA $17,771,387Tržby Celosvetovo $20,796,847 ║ Veru čakal som od toho väčšiu trapošinu, nakoniec sa to dalo celkom zniesť aj keď o nič zázračné, či prevratné nejde, nájde sa tu zopár zábavných scén, čo dajú trošku zabrať brániciam, hlavne čo sa týka výletu do Ríma ten bol tutový, popeliarská Bratislava, kde sa za 1,8 doláru dá žiť v blahobyte až tak moc nezabrala. /45%/ ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (32)

  • Pri scéne odohrávajúcej sa v Bratislave si môžeme všimnúť niekoľko slovenských nápisov a takisto aj počuť slovenčinu v televíznej reklame. (GTS_PUNK)
  • Vinnie Jones (Maynard) se snažil přemluvit štáb, aby angličtí fanoušci patřili k týmu Chelsea, ve které v minulosti působil. (chris rock)
  • Když poprvé Michelle Trachtenberg (Jenny) natáčela scénu v bikinách, tak náruživě si natřásala vlasy, až ztratila rovnováhu a upadla. (HappySmile)

Reklama

Reklama