Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Teenageři v Los Angeles mají jasný pohled na svět kolem sebe. Problémy neexistují a když, tak jejich řešení je jednoduché. Rodiče ti nerozumí? Důležitější je, že máš silnou motorku a rande s pěknou kočkou. Život je nekonečná párty. Sex, halucinogeny, znásilnění, vražda i únos... (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (57)

Blackhawks odpad!

všetky recenzie používateľa

Abosolutně nechápu smysl tohoto ujetého filmu.. podíval jsem se na něj jen proto, že jsem se zkurveně nudil ( nechci být vulgární) ale měl jsem opravdu co dělat, abych se vydržel koukat do konce.. A závěrečná scéna téhle scifi-komedie tomu dodala korunu. Nezůstáva někdy rozum stát, nad podobnými filmy?! ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

V porovnaní s Doom generation je Nowhere slabším filmom, ktorý sa narozdiel od prvého spomínaného filmu sústredí skôr na vizuálnu stránku ako na dej, ktorý v Nowhere takmer úplne chýba. Je to taká sonda do duše zmagorenej generácie, pre ktorú sú základom bytia iba drogy a sex a hodnoty normálnych ľudí sú im na míle vzdialené. Napriek tomu za pozretie stojí a názor si vytvorí každý sám. Nepredpokladám však, že sa u niektorého z filmových fanúšikov umiestní v jeho osobnej top dvadsiatke. 55%. ()

Reklama

boogieman 

všetky recenzie používateľa

Araki popísal tento film ako beverly hils 90210 na acide. Absurdná debilita všetkého čo sa vo filme udeje je fantastická a miestami aj dosť vtipná. Rozhodne netradičný pohľad na teenagerov, ktorý mi prišiel zábavnejší ako všetky tie trapné schématické a navyše nepravdivé snímky o teenageroch z hollywoodskej dielne(a určite by sa našlo zopár takých aj mimo USA). ()

ash99 

všetky recenzie používateľa

Nonsens,v ktorom si Gregg Araki stráži zobrazenie aj toho najmenšieho detailu na celý rozmer plátna...Oproti The Doom Generation, kde hľadel skôr na bláznivosť scény, tu sa zameral na číre poblúznenie adolescentov zobrazovaných v tomto snímku. Trochu mi to pripomínalo Korinovho Gumma či Clarkove KIDS/KEN PARK, no avšak aspoň na Korinove vygumované charaktery to má ďaleko. No, ale aby nebolo málo bolo to treba prisladiť trochou drog, sexu, humoru či až veselého násilia a ... a už u Arakiho pochopiteľných mimozemšťanov a hľa, vzniká monumentálne ukončenie (pekne) sku*venej generačnej trilógie ☺ ()

mr.kliky 

všetky recenzie používateľa

takovej americkej acid house pro děti s božím stupidním soundtrackem těch neprůměrnějších devadesátkovejch sraček, haistylem vzatým od těch největších profíků svý doby (tim myslím coal chamber a offspring), všudypřítomnýma náušnicema, pár mrtvolama a postavama prázdnejma jak kelly z ženatý se závazky (která je tam na bonus taky) snad až na tu hlavní a její halucinační noční muru. . ale nějakým způsobem to aspon neni zkurvená nuda a konec správně přes čáru. ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Los Angeles v Kalifornii. (Terva)
  • Film je završením trilogie, kterou Gregg Araki přezdívá souhrným názvem "Teenage Apocalypse Trilogy". Do trilogie dále patří filmy Totally F***ed Up (1993) a Zkurvená generace (1995). (Terva)
  • Christina Applegate (Dingbat) si kvôli filmu prefarbila vlasy na červeno. (Msscastillo)

Reklama

Reklama