Reklama

Reklama

Klauni zabijáci

  • Česko Klauni zabijáci z vnějšího vesmíru (festivalový názov) (viac)
Trailer

V lese se najednou objeví neznámé cirkusové šapito. Majk (Grant Cramer) a Debi (Suzanne Snyderová) zajdou do tohoto podivného cirkusu, kde potkají klauny. Ti nejsou tak legrační, jak se zdálo, protože se živí lidským masem a každého člověka, který vstoupí do cirkusu zabijí. Nic lidského nemůže vraždící klauny zastavit... (Fine Production)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (122)

Hunter2222 

všetky recenzie používateľa

Tento film je taká lolkovina, ktorá sa väčšine ľudí buď páči veľmi, alebo nepáči vôbec. Ja som ostal niekde v strede. Niektoré scény boli fakt vtipné, dobré vymyslené a originálne, ale na druhej strane sa tu našli aj také, ktoré boli trápne a nudné. Dobré na filmu je to, že zo začiatku je hlavný dej točiaci sa okolo hŕstky postáv potláčaný ako keby náhodnými scénami. Treba ešte uznať, že masky boli fakt super. Ale nakoľko hororové komédie nemám rád nehodnotím príliš vysoko. ()

cariada 

všetky recenzie používateľa

U toho filmu nevíte co máte dělat jestli se smát a nebo nevěřícně kroutit hlavou, já zvolil druhou variantu. Neboť tohle je opravdu síla i na mě. Klauni a jejich cirkusový stan , oběti v cukrové vatě mankote, se asi tvůrci museli zbláznit, anebo chtěli udělat horor pro mrňata ze školky. Ale nějak se to minulo účinkem. ()

Reklama

PetrPan 

všetky recenzie používateľa

Hravý brak, který evidentně ví, kam patří a sympaticky nenabízí nic jiného. Dočkáme se tedy papundeklových kulis, vrzavě nepříjemné hudby, až na úvodní song od Dickies, neherců a neděje. Některé nápady mne skutečně pobavily, ať už nafukovací pejsek či živoucí popcorn, ale po většinu času mne tahle zapomenutelná blbůstka nechávala docela chladným. Možná i proto, že klauni byli, přes jistou rozmanitost kostýmů, jen uniformní šklebící se mátohy bez náznaku osobnosti jako např. v mému srdci bližší brakové libůstce Puppet Master s jejími různorodými loutkami. A v neposlední řadě jsem po uražené hlavě očekával další krvavé osvěžení, bohužel nepřišlo. Nijak nadšená, ale smířlivá dvojka. Filmová Výzva 2015 od kajda.l ()

Kryton 

všetky recenzie používateľa

Yeah! Tak už jen samotný nazev mě nalakal. Cože vražední klauni a z vesmiru? Tak stejně se podiví i dustojník na policejní stanici. Maximalní zabava a když treba jste nemocní jako já v danou chvili tak prijemna zabava! Klauni zabijeji vselijakýmy zpusoby, chechtají se a celou dobu se tesite koho a jak zabijou priste. Naprosto me dostalo sezrani lidi diky stinovou priserou :-D . Interier vesmirne lodi alias cirkusovy stan je dalsi ze zabavnych momentu filmu, sledujte zaverecnou honicku. Ta stoji za to :-D . Jo a pozor , nezdá-li se vám klaun tak mu prostrelte pistolí jeho kulatý nos. Pokud zmizí je to vrazedny klaun z Vesmíru. "A za co zavreli tebe?" "Nechas me macknout na klakson?" "Neboj se Dave, chcem te jen zabít!" ()

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Mal som možnosť vidieť už kadejaký filmový trash ale vraždiaci klauni ktorý sú vlastne mimozemšťania, to už je veľa aj na mňa. Niekedy dostanem takú čudnú chuť pozrieť si niečo, čo je až tak zlé, že, už to nieje ani vtipné a tak som natrafil na túto pakáreň. Toto síce miestami bolo vtipné ale skôr to bolo pre mňa také zarážajúce. Celý čas som si hovoril, ako je možné, že tento absurdný projekt dokázali tvorcovia dotiahnuť až do konca! To je úplne nepredstaviteľné. Tak si predstavte. Príbeh je zasadený do zapadnutého Amerického mestečka, predpokladám juh. Hneď na začiatku si obyvatelia všimnú a mylne si myslia, že za mestom spadla kométa, nakoniec sa zistí, že sú to mimozemšťania v raketopláne ktorý má tvar cirkusového stanu. Klauni teda mimozemšťania vyzerajú akoby trpeli Dawnovým syndrómom, masky sú podarené, to musím uznať. Ide o rasu ufónov ktorý vraždia ľudí a dávajú ich o cukrovej vaty aby sa rozložili ako to robí pavúk z hmyzom. Zo slamkou potom vysajú ten kokón. Jednému páru, čo si chcel v lese užívať a natrafil na stan sa podarí ujsť a rovno skočia na políciu, tam im samozrejme nikto nechce veriť. Postupom času sa klauni dostanú do mesta a likvidujú každého na vôkol. Takže šerif berie do rúk brokovnicu a ide sa na akciu. Zo začiatku sa zdajú byť nesmrteľný. ale šerif príde na to, že ich stačí streliť do červeného nosu a je po nich. Takto ich likviduje až sa dostane k bossovi. Je to absurdná kravina ale bavil som sa. Do mojich rúk sa dostal nejaký TV rip, takže som k tomu mal aj reklamy asi zo začiatku 00´s 2002 možno 2003. Najviac ma na tom bavil teleshopping, chlapík tam predával plastové okná, vyzeralo to akoby to bolo live. Mýlil sa tam, sem tam aj koktal, na silu nútil svoj produkt a dokonca prvým volajúcim ako darček zdarma núkal dvdéčko s nejakým horrorom, tak to som ešte nevidel :) ()

Galéria (105)

Zaujímavosti (9)

  • Aj keď všetky autá vo filme majú poznávacie značky New Yorku, na ulici je možné zhliadnuť tabuľu s nápisom "California Highway 152". (beso74)
  • Klaunské larvy (přezdívané jako Baby Killer Klowns), které se vylíhnou z popcornu a následně v koupelně útočí na Debbie (Suzanne Snyder), jsou parodií na klauna v krabičce, v anglických zemích známého jako Jack-in-The-Box. (Jan.Kanak)

Reklama

Reklama