Reklama

Reklama

Halloween 6: Prekliatie Michaela Myersa

  • Česko Halloween: Prokletí Michaela Myerse (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V neúprosném budování strachu, ze kterého vám bude běhat mráz po zádech, se nic nevyrovná filmu Halloween VI: Prokletí Michaela Myerse, nejstrašlivější kapitole děsivé série Halloween! Jediná hrůzná noc teroru ukrytého pod maskou Michaela Myerse změnila osud jednoho malého města navždy. Nyní, šest let poté, co měl zemřít v plamenech, se Myers vrací, aby znovu zabíjel - a tentokrát není možné uniknout! Jak vražedná zuřivost, při níž se vám zrychlí tep, směřuje k vrcholu, jsou postupně odhalována dlouho skrývaná tajemství nejmaniakálnějšího vraha filmového plátna a jsou skutečně šokující! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (178)

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Bál som sa, že deväťdesiatkový Halloween už bude akýmsi Beverly Hills 90210 s vraždiacom maniakom, našťastie film dnes nesplýva ani so Screamom. Atmosférou je trochu inde ako osemdesiatkové časti, ale je dosť brutálny a o to asi išlo v prvom rade. Samotný kult je tu úplne zbytočný a zbytočným je bohužiaľ aj Pleasance. Povráva sa, že dc je kvalitnejší, v kino verzii skrátka cítiť nevyužitý potenciál pri mnohých scénach, ako tu už bolo spomenuté, napríklad vyvraždenie lekárov na operačnej sále skoro vôbec nevidíme. ()

korbitch22 

všetky recenzie používateľa

Wow!Scénaristický a režisérský zdrogovaný epic fail!Takhle se dá nazvat Michaelovo prokletí.Nebudu zapírat,že ta nadpřirozená myšlenka a vůbec vysvětlení Myersovi existence na tomto světě,mě celkem slušně dostala a mrtě mě zaujala,jenže toby neměl bejt režisér tupé,retardované střevo a scénárista šílenej zhoubovanej feťák.Jestli slovo mysteriózní,lze k něčemu jednoznačně přirovnat,tak právě k 6tému Halloweenu.Děj není špatnej,jenže herci jsou neskutečně toporní,akce je minimum a je tu plno šílených řečí a dění,že se ve filmu naprosto zratíte a nevěříte,že někdo dokáže zabít tak skvělou myšlenku.Film je sice z roku 1995 ale vypadá spíš jako z roku 1965.Není to úplně špatné,jen hrozně divné,šílené a nedotažené.Škoda,Donald Pleasenc si zasloužil určitě milejší tečku za svým životem doktora Loomise. 35% ()

Reklama

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Srší takým lacným a chaotickým dojmom.Spracovanie a dej sú mdlé,nevýrazné a aj nelogickosť postav ma udivovala a prisprosté dialógy,hlavne v rádiu boli výživno pridrbané.A po hereckej stránke to tiež nebola žiadna sláva.Vraždy boli pod úroveň Majka Myersa,toto nebol jeho rukopis.Ešte aj postavy boli nesympatický lúzri.Príbeh sa snažil byť troška originálny ale to vôbec nevyšlo.A tie rušivé záblesky,čo boli dosť často vo filme ma vytáčali.Tu bol čistý masaker ale aj tak veľmi slabí diel série. ()

2-Xtreme 

všetky recenzie používateľa

Pôvodná verzia je priemerný film, ale až po pozretí Producer´s Cut (PC) verzii zistíte aký zlý je naozaj. Po takmer 20 rokoch oficiálne vyšla PC verzia na bluray a tak už nemusíme pozerať na zašuštenú a nekvalitnú vhs kópiu, ktorá bola dostupná. Ak neviete,tak oba filmy sa dosť líšia. V PC je 43 minút nových záberov (i keď si myslím, že ich je menej), má iný začiatok, totálne iný koniec a dáva pôvodnému filmu na frak. PC je ucelenejší film, ktorý je viac atmosférickejší a rozpráva o mytológií Halloweenu. Ukazuje koľko nelogických vecí je v kino zostrihu na dáva nám viac Dr. Loomisa. A vlastne po smrti Donalda Pleasencea prišlo k radikálnemu kroku film pozmeniť. Gore je slabšie a vraždy sú osekané čo zamrzelo, ale v konečnom dôsledku ide o kvalitnejší film. Samozrejme sa nejedná o nič svetoborné, ale ako zaujímavosť je to fajn a na porovnanie oboch zostrihov to poteší. ()

jojinecko 

všetky recenzie používateľa

Halloween 6-ka mi paradoxne prišla zábavnejšia ako predchádzajúci diel, môže za to ešte stupidnejší scenár (naj je emocionálna scéna medzi Michealom a Dr. Loomisom!!:) ale v tomto prípade to vôbec nevadí. Sem tam sa dokonca podarí nastoliť aj celkom hustú atmosféru, ale inak je to len ďalší hororový kolovrátok.. ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (23)

  • Pracovní název byl "Halloween 666: The Origin of Michael Myers". V Americe můžeme vidět i název “Hall6ween". (Stocki)
  • Počas výroby filmu nesprávne skladovanie zničilo masky a na konci zostali len dve. (BoredKid)

Reklama

Reklama