Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Adaptácia bestselleru Williama Kennedyho o dôležitosti domova, úzkosti a alkoholizme, ako aj o spoločnom duchu, o kráse a odvahe ľudí, na ktorých často zabúdame, keď hovoríme o citoch a pocitoch. Sme svedkami pochodu blúdiacich duší, ktoré sa nevedia vysporiadať so životnou situáciou. Je to pohľad na sny tulákov, ktorí by sa dnes nazývali bezdomovcami - rozpor sveta rojkov a pragmatikov. Režisér zveril hlavné postavy Meryl Streepovej a Jackovi Nicholsonovi... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Zaujímavosti (7)

  • Film se odehrává ve 30. letech 20. století a žánrem byl klasifikován jako depression-era drama. (jezurka42)
  • Jack Nicholson chtěl, aby si jeho syn Caleb Goddard zahrál postavu mladého Francise Phelana, ale sám Caleb to odmítl. (jezurka42)
  • Smlouva Jacka Nicholsona obsahovala klauzuli, která mu umožnila opustit natáčení a zúčasnit se všech utkání basketbalového týmu Los Angeles Lakers. (jezurka42)
  • Jack Nicholson dostal za roli 5 milionů dolarů. (Rocky62)
  • Film je adaptací stejnojmenného bestselleru Williama Kennedyho oceněného Pulitzerovou cenou. Tvůrce pracoval také na scénáři k filmu. (Terva)
  • Vočko ze seriálu Simpsonovi se rozhodl stát barmanem kvůli tomuto filmu, dozvíme se tak ve 13. sérii v dílu nazvaném „Homer barmanem“. (gjjm)

Súvisiace novinky

LFŠ 2007 je tady!

LFŠ 2007 je tady!

16.07.2007

Ak máte radi filmy, hudbu a zároveň pohodovú a priateľskú atmosféru, čoskoro sa vám začnú letné Vianoce. Konkrétne v Uherskom Hradišti, kde sa od 20. do 29. 7. bude konať Letná filmová škola 2007,… (viac)

Reklama

Reklama