Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(7)

Obsahy(1)

Komik v krizi prokáže laskavost ženě, která na tom není zrovna nejlíp. Ta se do něj ale úplně zblázní a převrátí oběma život vzhůru nohama. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (87)

BadassX 

všetky recenzie používateľa

No jo no. A koho to zajímá? Protáhli mu prdlu,  neměl dost až poznal, že vlastně okay a bába stalking? No mohl to skončit hned, ale vlastní  frustrace a vnitřní rozháranost…. 😊 kecy je to kretén jako ona a jelikož se jedná o moderní téma mítů tentokrát muže a máme tu i byvalýmužteďžena atd atd atd., tak se to určitě natočí. - modern new age movies ()

Skeksis 

všetky recenzie používateľa

Nič v zlom, ale tento herec je nehorázny tĺk. Priveľmi dobrý, naivný, dôverčivý a zmanipulovateľný, čo predátori vycítia na kilometer. Tú tučnú piču by som proste ignorovala, alebo išla hneď na políciu, a toho starého úchyla, ktorý ho ládoval drogami a preťahoval, by som hádam aj zabila. Niektorí ľudia to majú v hlavách tak pomotané, že nechápem, prečo nie sú v blázinci. ()

Reklama

Algernons 

všetky recenzie používateľa

Sobík je jeden z nejlepších, nejsilnější, nejimpozantněji natočených, napsaných, zahraných, lidských seriálů, co jsem kdy viděl. Už to budou dva týdny, co jsem to dokoukal a stále na to musím myslet. Seriál stojí na ústředních dvou postavách Donnym a jeho stalkerce Marthě. Obě tyto postavy jsou tak komplexně napsané, jde se s nimi do extrémních hloubek, které jsou povzneseny výkony oběma jejich herci. Sobík otvírá hromadu komplexních témat, které jsou zpracované s neuvěřitelným dopadem a grácii. Nic není vykresleno černobíle, na vše je nahlíženo s opravdovým nadhledem a pochopením pro celou tuhle šílenou situaci. Já opravdu nejsem ani schopen slovy vyjádřit, jak moc je v Sobíkovi perfektní to spojení všech prvků, které dělájí aduiovizuální dílo tak silným příběhem či zkušeností. Tohle je po všech stránkách jedinečný projekt, že jakkoliv to hodnotit nemá smysl.  Tohle je tak silná a obrovsky vypovědní záležitost, kterou by měl každý vidět. Tohle si prostě musí každý zažít sám, je to neuvěřitelná jízda. Zajímavé komentáře: EvilPhoEniX, klukluka, petikacka ()

maddy 

všetky recenzie používateľa

Fajn nápad, takže sa tomu, že to v súčasnosti zbořilo internety nečudujem, ale asi som predsa len čakal o niečo málo viac. Baby Reindeer má dobrý a aktuálny námet, ale v priebehu stopáže až príliš skáče medzi žánrami od sľubne začínajúceho stalking thrilleru cez psychologickú drámu až po občasnú tragikomédiu, nikdy síce nestratí focus ohľadom toho čo chce povedať, no zároveň sa nikdy nezahryzne ani v jednom žánri tak silne ako by mohol. Najzaujímavejšia rozhodne ostáva epizóda č. 4 so znásilnením a drogovým zneužívaním, ktorá však nakoniec má najmenej spoločného s hlavným dejom. Vo výsledku vďaka veľmi striedmej stopáži jednotlivých epizód skvelý seriál na binge-watch (i keď pomerne skratkovitý) o jednom zúfalom, neúspešnom komikovi, ktorý si však za väčšinu sr*čiek v živote môže zároveň úplne sám (čo seriál aj reflektuje) a samotná Martha bola len spúšťač všetkých jeho naakumulovaných problémov a klamstiev. CELKOVO: 7/10 ()

tereez 

všetky recenzie používateľa

“Tohle byla poslední kupka!” - holky šedivky Kupkovy like this! Jako nejen tuhle větu, ale určitě celej seriál (modří a mostečáci vědí, mrk mrk). Je to Netflixovsky rozvleklé, kdyby děj vměstnali do dvou hodin, byla by to větší pecka. Ale jinak pro představu o tom, v jakém presu žijí stalkovaní, je to fajn. Připravte si jídlo, pití, binge watching může začít. ()

Galéria (59)

Zaujímavosti (1)

  • Richard Gadd si zahrál hlavní roli, napsal scénář a měl na starost i produkci. Vyobrazuje své vlastní zkušenosti se stalkingem. (Dalfor)

Súvisiace novinky

Netflix odhalil nové britské projekty

Netflix odhalil nové britské projekty

13.12.2020

Streamovací gigant Netflix zveřejnil své plány pro tvorbu celkem sedmi nových a rozmanitých originálních sérií, které hodlá realizovat v rámci britské odnože své produkce, do níž investuje stále víc… (viac)

Reklama

Reklama