Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spencer Armacost je skúsený astronaut, žijúci v šťastnom manželstve s pôvabnou učiteľkou Jillian. Pri novej rutinnej misii, kde spoločne s kolegom Alexom Streckom opravuje poškodenú družicu, dôjde k podivnému výbuchu a riadiace stredisko s astronautmi stratí na dve minúty spojenie. Keď sa Spencer preberie v nemocnici, zdá sa, že je v poriadku. Krátko na to oznámi Jillian, že odchádza z NASA, pretože dostal v New Yorku veľmi lákavú ponuku na miesto manažéra veľkej firmy. V priebehu rozlúčkovej párty dostane Alex nevysvetliteľný záchvat a zomrie. Jeho žena Natalie sa po pohrebe zdôverí Jillian, že sa jej manžel správal v poslednom období veľmi čudne a vzápätí spácha samovraždu. Jillian začne prepadať depresiám, ktoré prežívala po smrti rodičov. Zistí, že je tehotná. Pri vyšetrovaní ultrazvukom sa ukáže, že čaká dvojičky. V nákupnom cenrtre ju prekvapí zanedbaný Sherman Reese, bývalý zamestnanec NASA, ktorý žene tvrdí, že pre ňu má závažné informácie. Vyhodili ho, pretože sa až priveľmi zaujímal o Spencerovu nehodu. Prezradí jej, že Natalie bola tehotná, Jillian mu však neverí. Neskôr však pochopí, že muž neklamal... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (198)

Ravi 

všetky recenzie používateľa

Dosti nešťastný film, který podle mého nezvládl hlavně režisér, jemuž nepomohla ani skvělá kamera a herci. Volba hudby velmi špatná, což je ale záležitost vkusu. To hlavní proč je, že děj byl tak přepnutý, až si člověk řekl, že to vlastně o ničem není. Zaujatost režiséra napětím a drnkáním na nervy totiž byla tak velká, že nic jiného ve filmu není, a proto díky absenci oddychových scén chybí opravdový prvek trilleru, kterým je překvapení. Nepovedlo se, dávám 45% = 2/5 ()

InfernaL 

všetky recenzie používateľa

Něco tomu chybí. Film si v první polovině buduje slušnou atmosféru, v divákovi vyvolává pocit napětí, člověk čeká na to, co přijde...a ono nepřijde nic. Vůbec nic. Jakoby ani sám scénárista nevěděl co si se slušně rozjetým příběhem počít - a tak jej zabil tím nejklišovitějším možným způsobem. Velká škoda. Kdyby napětí gradovalo a vyústilo v nějaký kulervoucí konec. je to špičkové sci-fi. Takto se budete při závěrečných titulcích cítit jaksi okradení. Naprosto právem. ()

Reklama

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Film, v ktorom je dobrá jedine atmosféra. Občas sa dá aj zľaknúť, ale je to skôr strach z neznámeho a neistého. Charlize s účesom v štýle Roxette je síce okúzľujúca, no to nestačí ani na priemerný film. Celý dej filmu je sústredený len na začiatok a koniec a medzitým, aby sa človek unudil čakaním na mimozemšťanov. ()

SeanLSD 

všetky recenzie používateľa

Podivný, zvláštny film, tento tehotenský thriller. Ako tajomné a neznáme vlny, putujúce vesmírom. Aj jeho tvorca je záhadne stratený, akoby prišiel len odovzdať toto temné posolstvo o strachu z neznáma. Veľmi žensky, úsporným a úderným minimalizmom, mimoriadne znepokojivo. Mohla by to byť iba existenciálna paranoja s požičanou, stokrát obohratou zápletkou. Bál som sa ponoriť sa do tohoto diela naplno. A už vôbec by som na to nemal odvahu, byť ženou... ()

frbulka 

všetky recenzie používateľa

U tohoto snímku nemůžu dát nižší hodnocení. Možná proto, že po celou dobu mě příjemně mrazilo v zádech, režisér dokázal budovat špičkově tajemnou atmosféru, ale vy jste celou dobu netušili, čeho se vlastně bojíte. Působí i náboj přitažlivosti mezi Deppem a Theron, ti dva jako by byli pro sebe stvoření a jejich herecké výkony jsou skvělé. Škoda jen konce, který je trochu šablonovitý a neoriginální. 70%. ()

Galéria (44)

Zaujímavosti (2)

  • Herečka Clea DuVall (Nan) počas natáčania zakrývala svoje hnedé oči modrými kontaktnými šošovkami. (Msscastillo)
  • Snímek soutěžil na Mezinárodním filmovém festivalu v Katalánsku v kategorii nejlepší film. (Terva)

Reklama

Reklama