Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film se soustředí na rodinu, která začíná novou éru superhrdinského boje proti zločinu. Když se jedna záchrana nepovede, jsou Thundermanovi posláni zpět do Hiddenville. (Tomas.C.1509)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (3)

Fuzzytomato 

všetky recenzie používateľa

Film mal byť pôvodne temnejší a dramatickejší ale Kira Kosarin prijala ponuku účinkovať v ňom len v prípade že sa zachová určitá naivita, farebnosť a humor z pôvodného seriálu. Vyhoveli jej a scenár prerobili. Na scénu sa vďaka nej vrátilo kompletné pôvodné obsadenie, filmu nechýba falošný nahraný smiech, detinský humor ani béčkovosť špeciálnych efektov. Získali sme tým akoby jednu dlhšiu bonusovú epizódu ktorú si zamilujú deti, fanúšikovia, a aj nadšení konzumenti menej kvalitných tv filmov. Je to milá neškodná oddychovka a možno aj predzvesť nových epizód sitkomu Thundermanovci. Scenáru humor nechýba, sú tam však určité nezrovnalosti a nezmyselnosti. Nefanúšik si ich ale nevšimne. Pre človeka ktorý berie veci s nadhľadom a je trochu infantilný to bude dobrá zábava.  ()

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Thundermanovi byl seriál co se svezl na vlně superhrdinských filmů a seriálů. Začal v roce 2013 a skončil v roce 2019 já osobně viděl jen pár dílů co si pamatuji tak do té doby než se narodila Chloe a jak byl ještě Billy a Nora malí tady už jsou větší. Tady platí , že film přišel pozdě seriál už si asi moc lidí nepamatuje. Velkým plusem je zde to, že se zde objeví všechny postavy co byly v seriálech mínusem bohužel to, že třeba paní Wongová mluví divně  a humor je n stejné úrovni jak seriál. 60 procent ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

To už vyzerá nie ako paródia na super hrdinov, ale paródia na samých seba. Už pôvodný seriál smrdel odpadkami, toto už je priamo z výkalova. A vraj to má byť revival, oživenie pre prípadné pokračovanie seriálu. Ak tomu je tak, bude sa jednať o oživlú mŕtvolu. ()

Zaujímavosti (3)

  • Natáčalo sa od 3. apríla 2023 v Los Angeles. (Arsenal83)

Reklama

Reklama