Reklama

Reklama

Recenzie (3)

castor 

všetky recenzie používateľa

Celkově taková ubrblaná skoro nuda, prostě slavnost plná krásných a úspěšných lidí, ovšem tentokrát krapet bez lesku a šťávy. Zlaté glóby to měly hodně nahnuté, takže se začalo počítat či rozšiřovat voličská základna, abychom byli víc globální a inkluzivní. Započalo se tak pracovat na tom, aby se do řad získala co nejpestřejší škála „kohokoliv“. Řeší se počet žen, etnická vyváženost, počítá se, kdo jak velkou část koláče zastupuje. A to není dobře. Jeden rok se bude řešit zastoupení (třeba) žen v určité kategorii, ten další bude vadit, jakou barvu pleti nominované (ne)mají. Nominace a vítězové jsou pokaždé dost subjektivní, holt každý upřednostňuje něco jiného. Zejména v hereckých kategoriích televizních cen jsem měl skoro pokaždé jiného favorita. Co se klíčových kategorií týče, Scorsese a Nolan mě zklamali, raději vyzdvihnu další v řadě: Chudáčky či Zimní prázdniny. Emma Stone si půjde i pro plešouna. ()

janeke 

všetky recenzie používateľa

GG 2024 majú svojich (meta)víťazov: 1) všetky Moetky a peniaze prosím pre Kirsten Wiig a Willa Ferella, keďže to tam celé zachránili od úmornej trblietavej nudy; 2) všetky Taylor Swifts a Kylie Jenners prosím vymeniť za jedného Ricky Gervaisa; 3) Cillian Murphy. Just Cillian Murphy. (Netreba ďalšie komentáre). Apropos, scenár je zrejme cítiť najviac vtedy, keď je slabý, a to platí najmä pre gala-večery, kde je veľa nepredvídateľých premenných. ()

Tomas_PO 

všetky recenzie používateľa

Najpohodovejšie a najúsmevnejšie udeľovanie cien sa tento rok rozbiehalo o hodne pomalšie, a to aj 'vďaka' The Host - Jo Koy. Kdeže sú tie časy Rickyho Gervaisa, alebo aj Tiny FeyAmy Poehler. Hosta okrem úvodu skoro vôbec nevidieť, nepočuť, a čerešničku tomu dá úplny záver, kedy ho už nevníma ani publikum. Škoda, že Ricky neprišiel aspoň prebrať cenu, istotne by sa jeho pár sekundový vstup stal hajlajtom tohtoročných Glóbusov. Absentovala aj téma, ktorá by sa tiahla celým programom, čo však nevadilo. O to viac bol priestor na variability pri jednotlivých vstupoch. Pobavilo zopár vtipných momentov, no vskutku konformných. Tak, aby po búrlivejšej minulosti príliš neurazili. Potešilo priam Hollywoodsky naplánované finále v podaní Lily Gladstone, so zopár vyronenými slzičkami, za ktoré ide 4 hviezda. Holt, party, kde hlavnými hviezdami nie sú Taylor Swift, Bruce Springsteen, či Lenny Kravitz, hoc sú prítomnými, to je snáď možné len na Golden Glóboch. ()

Súvisiace novinky

Oppenheimer ovládl 81. Zlaté glóby

Oppenheimer ovládl 81. Zlaté glóby

08.01.2024

Večer v neděli 7. ledna proběhl v kalifornských Beverly Hills 81. ročník předávání cen Zlatý glóbus. Moderátorem ceremoniálu byl komik Jo Koy a jeho přímý přenos vysílala ve Spojených státech… (viac)

Reklama

Reklama