Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh hazardního hráče (Matt Damon), který je postaven před osudovou volbu mezi láskou a hazardem. Příběh studenta práv, který svou nechuť zařadit se do "normální" společnosti kompenzuje geniálním talentem. Mike má totiž neobyčejné kombinační schopnosti a dovede uhodnout, jaké karty mají v ruce jeho partneři v pokeru. Na rozdíl od většiny profesionálních hráčů se ale Mike snaží nepodvádět a v tom se rozchází se svým komplicem, utápějícím se v dluzích (Edward Norton). (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (297)

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Film, který o sobě může říct, že má v sobě všechno, co by kvalitní americký film měl mít. Mladého jalovce Matta Damona, kterej vypadá, jak z nějaké místní High School, rapla Edwarda Nortona, který ho okamžitě po návratu z báně zavede do průseru a příběh, který si hraje na přátelství, ale přitom jde hlavně o přežití dvou lidí v dnešním světě. To vše propojené karetními orgiemi, výbornými napínavými scénami, ale i sladkými momenty, bez kterých byste si americký film devadesátých let nedokázali představit. Nuda to ale rozhodně není. ()

Real Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

"STOP SPEAKING FUCKING SPUTNIK!" - Veľmi kvalitný film z prostredia pokru, kde nechýba napätie a ani akcia. Príbeh sa netočí len okolo kariet, ale aj zločinu a rusákov z KGB. Nie je núdza ani o dôležité pokrové informácie a ani o vynikajúci herecký výkon Matt Damona. Rounders nepochybne patrí do sekcie "must-see" poker filmov. ()

Reklama

BoPo 

všetky recenzie používateľa

Vďaka tomuto filmu som prenikol do sveta pokru. Ústredná dvojica tu rozohrala hru, ktorú si užijete aj bez znalostí pravidiel. Celý zážitok dotvárajú skvelé vedľajšie postavy, z ktorých najviac vyčnievajú John Turturro a predovšetkým John Malkovich ako Teddy KGB. Jeho rituál so sušienkami je ozdobou Hráčov. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Vraj jeden z najlepsich filmov o pokeru. Ja sice na karty nie som a ani filmy o nich ma extra nebavia, ale tento je jeden z tych mala, ktore sa mi pacia vdaka skvelej ustrednej dvojke. Sympatak Damon a večny smoliar Norton. Skoda, ze ten ich kamaratsky vztah nemal väcsi priestor. Alebo aspon romanticka linia medzi Damonom a Gretchen Mol, aby divak citil, ze Damon môze fakt vela stratit. Nakoniec je ale hlavnou liniou to, ze Damonova postava pochopila, co chce v zivote robit. Nie je to malo, ale k absolutnej spokojnosti mi predsa len kusok chybalo. Aspon ze tu su skvele zarane epizodne postavicky. Ci uz diabolsky mafian Malkovich, ktory ma slabost pre oreo susienky (ktore som nahodou pri sledovani jedol a su fakt dobre) alebo ostrielany hazardny mazak Turturo. Tempo filmu je pomalsie, ale vynimocne mi to nevadilo. Film ma taku zvlastnu atmosferu. S odstupom casu mi je trochu luto, ked vidim kam daleko to v kariere dotiahol Damon a jak sa strasne zahrabal ovela talentovanejsi Norton. No co uz. 7/10. ()

Marsik 

všetky recenzie používateľa

Sice nerozumím ani základním pravidlům pokeru, ale i tak mi různé filmy o hazardních hrách přijdou atraktivní (Hráči se Stallonem, Oko bere se Spaceym, atd...). Ovšem Hráči s Damonem a Nortonem mi přišli jako jedna velká nuda. Nemělo to vůbec spád, což byla obrovská vada na kráse. Malkovichova role byla fajn, ale ten nedostal bohužel moc prostoru. Film s takovými velkými herci by měl mít vysokou úroveň, ale Rounders se dají charakterizovat pouze jako lehce nadprůměrná záležitost, kterou si už jen tak znovu nepustíte. 60% ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (8)

  • Červ (Edward Norton) měl ve filmu kouřit, ale jeho představitel je velký odpůrce kouření, takže se scénář upravil. (Tygrys)
  • Matt Damon a Edward Norton se zúčastnili světové soutěže v pokeru. Náklady 10 000 USD pokrylo studio Miramax. Matt Damon vypadl po čtyřech dnech, když jej vyřadila světová legenda pokeru Doyle Brunson. (Tygrys)
  • Při realizaci filmu spolupracovali mistři a znalci pokeru. Hlavním konzultantem se stal známý hráč Mike Selza. (Tygrys)

Reklama

Reklama