Reklama

Reklama

Epizódy(8)

Keď sa na palube Medzinárodnej vesmírnej stanice stane smrteľná nehoda, osamelá astronautka sa hrdinsky vydá na cestu späť na Zem, aby zistila, že kľúčové časti jej života, vrátane jej malej dcéry, sa zmenili. (Apple TV+)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (19)

majo0007 

všetky recenzie používateľa

Nerád vypínám seriály - zaujíma ma aspoň koniec (keď som si už dal tú námahu sledovať pár epizód). Tuná som ale skončil pri E03... kde sa kokotko na hojdačke snaží vysvetliť 10ročnému decku teóriu kvantovej mechaniky... Jako vážne už dneska nedokážeme natočiť niečo priamočiare ale opičiť sa po pseudo nolanovských pičovinách, ktoré nedávajú zmysel...! Výsledok je pod úrovňou všetkých zúčastnených. ()

Mamlas odpad!

všetky recenzie používateľa

První díl by se dal, částečně, považovat za sci-fi. Ostatních 7 zbytečných dílů bylo rodinné drama o malé holce a její matce. Díky tomu, že jejich otravné a neméně zbytečné dialogy zabíraly tak 90% stopáže, a i ten zbytek byla nudná sračka, tak bylo sledování tohoto seriálu velmi rychlé. Jen mě bolí prst od neustálého přeskakování toho nudného balastu. ⬇️ 8% ()

Reklama

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nenapadne sci-fi pre pozorneho, idealne, aj v kvantovej teorii trosku edukovaneho divaka. :) Naozaj treba vnimat tie naznaky, linie a nechat si "vysvetlit" kto je "odkial/z kedy". :) Uznavam, ze obcas, zvlast k zaveru, to obcas posobilo nesurodo. Kazdopadne, Noomi bola tradicne skvela a mladucka predstavitelka jej dcerky, Alice, bola tiez podarena. Hoci som jej tu, scenarom pridelenu, predcasnu emocnu inteligenciu moc neveril. Plne chapem jednohviezdia i odpady. Ako som pisal vyssie, treba sa pri sledovani ozaj vzit do deja a sustredit sa a mat otvorenu mysel. Toto nie je ziaden jednoduchy, plochy blockbuster. Je to obcas i silne emocionalna rodinna drama, ktorej by som bol uvital menej. Narvat to do 6tich dielov by bolo asi idealne, ale chapem, ze niektore linie si vyzadovali hlbsi a pozvolnejsi nastup. ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

Spousta dobrých nápadů utopená v tuně nezáživné vaty. Zkraje nebylo úplně jasné o co jde, ale když začala Konstelace vykládat karty na stůl docela sem se těšil co z toho nakonec vyleze a o to víc mě mrzí že finále spíš vyšumělo do nikam než aby přineslo správné vyvrcholení. Jako uzavřená minisérie o max čtyřech dílech, nebo ideálně film by to mohlo fungovat podstatně lépe…60% ()

DavidWebb 

všetky recenzie používateľa

Constellation/Confusion seriál je v zásade dielko, kde hlavnou premisou je kvantová fyzika a alternatívne reality (jedna častica môže zároveň existovať aj neexistovať zároveň) o ktorej vedia  diváci a aj tvorcovia tohto serošu zhola prd a je umiestnená do atraktívneho prostredia vesmíru (vesmírnej stanice ISS). V tomto prípade sa našťastie nezvrtol celý koncept po prvej časti na riešenie medziľudských a rodinných vzťahov natotálku (aj keď si toho diváci užijú hodne teda) a scénár sa aspoň ako tak drží aj v rovine sci-fi aj mystiky, rejžom sa vcelku darí prepašovať tam nejakú atmosféru a osobne som bol celkom zvedavý ako to celé dopadne. Spočiatku nie,  ale neskôr ma celkom bavila postava Buda/Henryho Calderu a.k.a. Buzz Aldrina a samozrejme sa nevyhneme scénam, o ktorých bez pochyby viete, že ste ich už videli inde. Úplne ale že fakt úplne posledný záber/scéna poslednej časti, tak tam ozaj neviem... či bolo lepšie to vynechať alebo nie, ale štvrtú tam jednoducho vybalím pretože jednooký je medzi slepými kráľ. Druhú sériu neočakávam. ()

Galéria (53)

Reklama

Reklama