Reklama

Reklama

Destroy All Neighbors

Trailer

Problémový progrockový hudebník William Brown (Jonah Ray) se ocitne v noční můře, když omylem zabije Vlada (Alex Winter), souseda z pekla. (JasonCZ)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Sledovateľná hororová komédia o skrachovanom hudobníkovi, ktorý vďaka smole pozabíja pár ľudí a čoskoro sa to okolo neho bude hemžiť živými mŕtvolami. Nepôsobilo to zle, len postupom času som sa akosi začal nudiť. Nevadilo mi ani tak to, že to bolo strašne hlúpe, skôr bol problém v tom, že v druhej polovici tvorcom akoby došli nápady a film stál na jednom mieste. Od smiechu sa určite nikto váľať nebude a digitálny záver stiahol kvality ešte o stupienok nižšie. Potešilo ma vlastne len zopár podarených gore efektov. Takže napokon o dosť slabšie, ako to spočiatku vyzeralo. ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Shudder sa za posledný rok vo výbere hororov ohromne zlepšil, za čo som velmi rád. Destroy All Neighbors obsahovo velmi neohúri, ale sú tu naprosto fenomenálne praktické masky a efekty (v závere úplne pokazené pridaním zbytočného digitálu, čo som nepochopil), ktoré musia potešiť každého fanúšika old school hororov. Taktiež tu sú slušne napísané a zapamätatelné charaktery, ktoré dokážu vyčariť úsmev na tvári a celkovo má film príjemný nádych a je z neho cítiť režisérova vášeň k žánru. Režisér by mal byť na hororovej scéne aktívnejší, pretože talent určite má. ()

Reklama

Destoroyah 

všetky recenzie používateľa

Povedal by som že sa jedná o slabý priemer ktorý si zapnete maximálne tak na jeden raz. Destroy All Neighbors je stupídna, nezmyselná a niekedy aj trápna hororová komédia ktorá nepoteší skoro nikoho. Príbeh od začiatku nebol niečím veľkým no spočiatku celkom zaujal. Skrachovaný hudobník omylom zabije svojho suseda ktorý vstane z mŕtvych. Po chvíli humorného podtónu to pôjde len dolu kopcom. Od polovice filmu to začína byť až príliš nezmyselné a úprimne ma to prestalo baviť. Tvorcom akoby došli nápady a nevedeli ako film dokončiť. Rozhodli sa tak zobrať všetko čo vo svojich hlavách mali a napchať to do posledných 45 minút. Hnusne urobené digitálne ukončenie netrvalo dostatočne dlho ale aj tak som rád že to skončilo. Nebolo to najhoršie no nemyslím že si to niekedy znova pozriem. HODNOTENIE: 4/10 ()

Reklama

Reklama