Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Flintstonovci a Rubblovci sú moderné rodiny doby kamennej a žijú s osvojenými dinosaurami v pravekom mestečku Bedrock. Fred Flintstone (John Goodman) a Barney Rubble (Rick Moranis) pracujú v kameňolome banskej spoločnosti Slate and Comp. Fred s manželkou Vilmou (Elizabeth Perkinsová) už vychovávajú podarenú dcérku Pebbles, ale Barney je bezdetný. Starostlivý Fred venuje bezdetnému Barneymu peniaze, aby si mohol s manželkou Betty (Rosie O´Donnellová) adoptovať dieťa. Keď Fred a Barney podstupujú kvalifikačný test na pozíciu nového zástupcu viceprezidenta spoločnosti, Barney vymení svoj výborne prepracovaný test za Fredov nepodarený, aby sa mu odvďačil. Fred získava vedúcu výkonnú pozíciu v podniku, spyšnie a správa sa povýšenecky. Teší sa, že svokre Pearl (Elizabeth Taylorová) ukázal, že Vilma sa nemohla vydať lepšie a že si ju zaslúži. Nevšimol si pritom, že je iba nastrčenou figúrkou v špinavej hre majiteľa firmy Cliffa Vandecarva (Kyle MacLachlan) a jeho sekretárky Sharon Stoneovej (Halle Berryová), ktorí ho skorumpovali, aby prevzal zodpovednosť za prepustenie všetkých robotníkov po nákupe automatickej výrobnej linky. Kto zachráni nešťastného Freda? (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (168)

PATWIST 

všetky recenzie používateľa

Skvelé vidieť Flinstonovcov v reálnej podobe, dobré kostými, rekvizity a svojský humor ako aj domáci pomocníci: prasosaurus - odpadkový kôš, dinosaurus - vysávač, diktafták - diktafón, brontožeriav :-D, stojí za to vidieť ak sa vám páčili aj klasický animovaný Flinstonovci. A aby som nezabudol tak tu hraje zvodná Halle Berry. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Bál som sa, že to bude onmoho, onmoho horšie. Tak ako sa to podarilo pri druhom filmovom pokračovaní z roku 2000. V tomto prvom pokuse režiséra Briana Levanta sa adaptácia známeho kresleného seriálu o dvoch manželstvách z vyspelého praveku podarila celkom fajn. Kulisy použité v tomto filme sú nezabudnuteľné. Vizuálne originálny snímok. Dobrá voľba bola pri obsadení Johna Goodmana a Ricka Moranisa do titulných úloh Freda a Barneya. Tiež ma potešili aj Kyle McLachlan a Halle Berry v úlohe záporákov. Mne sa to páčilo. Yabba-Dabba-Doo! *** ()

Reklama

zdeny99 

všetky recenzie používateľa

Bravurní převedení kreslených postaviček do hraného filmu. Příběh je suprový, proložený krásnými kostýmy a okořeněný stylovými kulisami. To ještě umocňují dinosaurové a stylově inteligentní crazy svět na dobu kamennou. Velice poklidná a pohodová podívaná pro celou rodinu. [10177. hodnocení, 156. komentář, 57%] ()

peto12 

všetky recenzie používateľa

Tak túto komédiu som mal raz požičanú z videopožičovne. Ešte ju doteraz stále mám rád. Dej sa odohráva z doby kamennej, z praveku. K tomu výborný herec John Goodman, známy zo seriálu Roseanne. Len bolo trochu smutné, že jeho najlepší priateľ Barney ho podviedol v testoch. Vymenili si obálky. ()

Sansnom70 

všetky recenzie používateľa

Kouknul jsem na tento film a myslím, že je rozhodně lepší než jeho pokračování, které ale dějově spadá před tento film. Myslím, že udělat takový film, ve kterém máte pomůcky, které se k ničemu jinému nehodí a musíte vymýšlet jak vše udělat, tak rozhodně po této stránce se filmařům film povedl a co se týká zábavy, tak se u této komedie určitě zasmějete. Není to zase takový trhák, abych si to musel pouštět každý den, ale pro příjemné odpoledne s Fredem a spol si čas kdo to ještě neviděl udělejte. :o) ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (14)

  • Celosvětová premiéra proběhla 23. května 1994 v New Yorku. (Varan)
  • Jeden z důvodů, proč byl na pozici režiséra dosazen Brian Levant, byl ten, že je oddaný fanda seriálu a navíc vlastní velkou sbírku flintstoneovských předmětů. (viperblade)

Reklama

Reklama