Reklama

Reklama

Madhouse

  • USA There Was a Little Girl (viac)

Obsahy(1)

Julia je učitelka ve škole pro neslyšící. Má vyšinuté dvojče umístěné v sanatoriu pro duševně choré. V den jejich narozenin se podaří jejímu šílenému dvojčeti Mary uprchnout ze sanatoria. Mary Julii chystá překvapení v podobě masakru hostů na její narozeninové párty. (Chatterer)

Recenzie (15)

Kangax 

všetky recenzie používateľa

Veľmi inteligentne nakrútený thriller/slasher, ktorému výborne sadne pomalšie tempo. Oproti iným, hlavne americkým nízkoropočtovým shlasherom úplne absentujú trápne humorné vložky a dialógy majú hlavu a patu. Tvorcovia dokonca dosť pracujú so svetlom a jemnejšou atmosférou, čo je u tohto žánru vec nevídaná. Niektoré scény dokonca evokujú giallo a taliansku krv tvorcov cítiť dosť často... Pomalšie tempo rozprávania mi vyhovovalo, celkom som si film užíval a preto bodmi ja šetriť nebudem...:) ()

Bloody13 

všetky recenzie používateľa

Noční můra pro kynofobiky. Zpočátku to sice vypadá na to, že hlavní mordýřkou tu bude ona vyšinutá sestřička, co utekla z blázince, jenže pravda je trochu jinde. O 3 ze 4 killů se tu totiž postará pěkně nasranej rotwajler, co se včetně roztrhanejch krků a ukousnutejch rukách neštítí zabít ani děcko. Ten pravej masakr, díky němuž byl film přiřazenej do seznamu "Videonasties", ale nastane až v samym závěru, kde se o slovo přihlásí sekáček nebo ruční vrtačka. Navíc to má solidní atmošku a koukatelnou (rozuměj šukatelnou) hlavní hrdinku. Takže spokojenost a Georgeovi díky za tip. ()

Reklama

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Už dlho som nevidel tak perfektne zrežírovaný nudný a zdĺhavý snímok. Veľký to paradox. Assonitis má v tomto prípade nadané režisérske oko a výborne pracuje s kamerou a svetlom. Jeho scenár je však veľmi nedotiahnutý, s minimom napätia. A tak akýsi svojský klon gialla skončil na polceste k majstrovskému dielu. ()

Gorehound 

všetky recenzie používateľa

Solídne kills, výborne nakrútené, skvelý príbeh, vynikajúci záver, ktorý to ťahá ešte o hviezdičku vyšie. Aj hudba tomu pridáva takú špeciálnu americko/taliansku príchúť. Nie som si ale istý, či sa tam hodili všetky tie cheesy postavy, hlavne nie v inak skvelom závere a či sa to neprehnalo s tým "šialeným smiechom" a "veselým šialenstvom". Naopak, napriek snahe mi to pripadalo zasa cheesy. Ale inak spokojnosť, nie až taká ako s najväčšími talianskymi peckami, ale good. ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Tak toto bol otras, či po režisérskej, scenáristickej, hereckej alebo hudobnej stránke. Na giallo to nemá tajomno, dynamiku, na slasher zas krutosť a bezohľadnosť a na Video Nasty to má malo zvráteností. Za par atmosferických momentov dávam 2*, ale ináč to je velká slabota. R. Ortolani mal veľmi zlý deň, táto hudba, čo zaznela vo filme, bola celkom vedľa. ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama