Reklama

Reklama

Okouzlující démon

(seriál)
  • Južná Kórea Maidemon (viac)
Južná Kórea, (2023–2024), 17 h 7 min (Minutáž: 60–72 min)

Epizódy(16)

Nelítostný démon se zaplete s odměřenou ženou z bohaté rodiny a ztratí přitom svoje schopnosti. S její pomocí se je snaží získat zpátky a přitom to mezi nimi zajiskří. (Netflix)

Recenzie používateľa Petra321 k tomuto seriálu (8)

Okouzlující démon (2023) 

Ďakujem instagramovým editom za to, že mi ukázali tento skvost. Pokiaľ neberiem to úvahy BL, toto bola moja prvá Kdrama a rozhodne nie posledná. Postavy som si zamilovala hneď v momente ich prvého stretnutia. Chémia chemikovala a Do Do Hee spolu s Joong Gu Wonom tvorili nádherné, no zároveň aj miestami komické duo. Ich spoločné interakcie nemali chybu a nemilovať ich bolo jednoducho nemožné. Romantická zápletka bola jedna vec, no rodinné intrigy a pátranie po vrahovi ju robilo ešte lepším. Všetko do seba tak krásne zapadalo, čo robilo situáciu ešte lepšou. Vedľajšie postavy boli takisto skvelé a krásne dopĺňali náš hlavný pár. Všetko bolo premyslené do najmenších detailov, a aj keď sme po celý čas mali celkom jasné nápovedy, až do samotného odhalenia nám to nedošlo. Musím však priznať, že posledné epizódy tak trochu stratili svoju dynamiku a koniec som si predstavovala trochu inak, no bez ohľadu na tieto drobnosti bol príbeh úžasný. ()

Život v mlze (2023) (E01) 

Moja prvá Kdrama, pokiaľ teda nepočítam BL. A vyzerá to neskutočne dobre! Oh my... Prvá, ale myslím, že nie posledná. ()

Spojení sil s démonem (2023) (E03) 

Do Do Hee veľmi dobre vie čo robí, rovnako ako všetci ostatní... ()

Lákavý, ale nebezpečný (2023) (E04) 

Krásne tanečné predstavenie na záver <3 a to prepojenie s Bodyguardom <3<3 ()

Jen ty (2023) (E05) 

Gu Won... Moje zlatíčko... Och bože, ja nemôžem z neho <3<3 ()

Poskvrněné vztahy (2023) (E07) 

Oh bože... Toto mi nerobte😳Milujem ako sa Gu Won tvári, že mi je Do Do Hee ukradnutá, a že mu ide len o tetovanie, ale in the end of the day, v tom momente myslel na ňu😍😍 ()

Prolomení skořápky (2023) (E10) 

Toľko napätia... panebože a ako to všetko skombinovali... A ten koniec... Bolo to jasné od začiatku, a predsa to nikomu nenapadlo. Ani im, ani nám... ()

Reklama

Reklama