Reklama

Reklama

Tady Havel, slyšíte mě?

  • Česko Tady Havel, slyšíte mě? (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Prezident, občan, režisér, priateľ, manžel, pacient, muž na sklonku života... Unikátny dokument Petra Jančárka vracia do centra pozornosti Václava Havla v jeho známych, ale aj verejnosti doposiaľ skrytých polohách. Vychádza pritom z nikdy nepublikovaného materiálu natočeného počas posledných rokov jeho života. Film vstupuje do kín v čase, keď Havlov myšlienkový odkaz a dôraz na individuálnu slobodu v spoločnosti rezonujú silnejšie, ako kedykoľvek predtým. Václav Havel k nám znovu prihovára. A my ho znova potrebujeme počuť. (Continental film)

(viac)

Diskusia

Uživateľ anglanek zmazal svoj príspevok.

prkalil

prkalil (hodnotenie, recenzie)

Věřím, že na fanatismus jsi odborník. Máš na profilu 4.514 hodnocení - to je 91 stránek, z nichž jenom 39 není odpad! Moment ... donesu si kalkulačku - to je přibližně 2.579 odpadů. Hmmmm.... Viděl jsi z toho vůbec něco? 

Uživateľ zmazal svoj príspevok.

Uživateľ zmazal svoj príspevok.

Uživateľ zmazal svoj príspevok.

Fiii

Fiii (hodnotenie, recenzie)

Jako sci-fi dobrý, s pravdou o životě Havla to nemá nic společného, je to film o tom, jaký Havel nebyl.

breeder

breeder (hodnotenie, recenzie)

A ešte k tomu eštebákovi na Hrade, no povedzte mi, ako môže bývalý eštebák, komunista, dostať previérku NATO? Však to je on, nie? Peter Pavel, bývalý eštebák, komunista, nemal problém sa dostať po 89 do NATO. Tak to vrhá isté pochybnosti o tom s kým NATO spolupracuje alebo koho príjme do svojich radov. Alebo: raz preverený (poslušný a lojálny) káder, dobrý káder pre všetkých.

JosephineM

JosephineM (hodnotenie, recenzie)

Zcela souhlasím s uživatelem "breeder". S každým slovem. A s první větou uživatele "crooss". Zvracet z Havla budu za chvíli. 

 (hodnotenie, recenzie)

breeder

Přesně, Havel byl prostě ten nejfalšnější šmejd v historii národa a ten co je na hradě ted, jeho komunistický kamarád, který patřilk těm nejhorším komunistickým zločincům celé Evropy...škoda mluvit. 

na príspevok reagoval Dadel, breeder

breeder

breeder (hodnotenie, recenzie)

Jasné, ak Havel mal priazen všeliakych politických a nomenklatúrnych figúr na západe a tiež ich médií, tak ho tu mnohí adorovali akože západ ho lajkuje tak ho lajkujeme aj my. Dodnes si Havla pamätám ako ožrana, ktorý nepohrdol kadejakou párty. Taktiež sa dehonestujúco vyjadroval na margo nášho bývania, vraj králikárne. Akurát zabudol dodať, že také isté králikárne majú aj v jeho milovanej USA a nik sa im za to nevysmieva. A v Hongkongu a Soule, výkvete americkej demokracie, majú ešte menšie koterce, čo nemajú ani na tie naše králikárne. Plus predražené bývanie že vysokoškolský učiteľ musí bývať na intráku lebo nemá lóve. Ale o tom už Havel nedrístal. Takisto jeho hodnotové ukotvenie vo vojnových konfliktoch by zasluhovalo osobitný rozbor, stačí spomenúť balkánsku vojnu a jeho humanitárne označenie amerických bômb.

community

community (hodnotenie, recenzie)

k cizím prezidentům já se nevyjadřuji, neboť jsou mi ukradení, musíte se smířit s tím, že myslím tu gumu na Hradě

Uživateľ community zmazal svoj príspevok.

community

community (hodnotenie, recenzie)

LAZARUS111

to je váš názor, já nikoho dávno neadoruji, ale je třeba nepřehánět, to, co tam je nyní prezidentem, to je dle mého ubožák a dutohlav

na príspevok reagoval Dadel

Uživateľ LAZARUS111 zmazal svoj príspevok.

Uživateľ zmazal svoj príspevok.

 (hodnotenie, recenzie)

Další odporná mediální masáž a tom nejhnusnějším křivákovi a vlastizrádci jaký kdy chodil po této zemi. Špinavec takové velikosti že nenajdete vhodnou veličinu, kterou byto šlo vyjádřit. 

na príspevok reagoval anglanek, breeder

Wez

Wez (hodnotenie, recenzie)

Myslím,že václav láhev je opravdu jedna z mála českých/pražských osobností,které by měl POVINNĚ chodit celej národ srát na hrob za ty jeho ožralecký prasárny😡

Dadel

Dadel (hodnotenie, recenzie)

Je to zpatky na 60%. Umazal jsem par odpadu.

Jinak zdejsi dezole jenom zavidi, ze o jejich oblibenem Okamurovi nebo Zemanovi se zadne filmy netoci.

na príspevok reagoval community, anglanek

Ricch

Ricch (hodnotenie, recenzie)

Dadel očekává 120 % hodnocení a je pro to ochotný ve jménu demokracie zabanovat každého, kdo nedá 8 hvězdiček z 5. Tak bacha

na príspevok reagoval anglanek, JUWA

Súvisiace novinky

Reklama

Reklama