Reklama

Reklama

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Policajnému vyšetrovateľovi Emilovi Slobodovi (Michal Kubovčík) obráti život naruby duch zavraždeného mafiánskeho šéfa Darka Besarabiča (Predrag Bjelac). Darko chce od Emila pomoc pri odhalení zrady, ktorá viedla k jeho smrti a zároveň si chce prostredníctvom neho vybaviť účty so svojím vrahom. Ako protislužbu mu ponúka pomoc s riešením prípadov. No najskôr z Emila urobí poriadneho chlapa. Na svoj obraz! (TV JOJ)

(viac)

Recenzie používateľa Arsenal83 k tomuto seriálu (7)

Duch (2023) 

Slovenský seriál v štýle, preložíme scenár tu od západných susedov cez google, ešte aj toho istého hlavného herca zoberieme a ono to bude rovnako dobré. Nebolo, česká verzia o trochu lepšia, pretože Predrag je stále ten istý, ale ten zvyšok okolo neho vyzerá ako paródia na políciu. A nebyť Predraga, ktorý občas niečo zadrie, tak by sme sa už dívali väčšinou len na zúfalého Kubovčíka, ktorého hlúpučký výraz je na scéne permanentne. Nehovoriac už o povinných vsuvkých typu: na Slovensku pôsobia zakázané proruské vojenské organizácie, sú nebezpečené a majú zašifrované heslá: Putin123. 🤦‍♂️ Ukážu aj zlých náckov a rasistov, ktorých je na Slovensku strašne husto a ktorí nedoprajú Afričanom rozkvet, našťastie z toho znechutenia nad slovenskou spoločnosťou diváka vytrhne Jakab, ktorého mŕtvy policajný výkon je založený na nechápavom výraze, ako keby mu stále sťahovalo zrakový nerv. Drsná 30 kilová Poláková sa stráca vo svojich pehách a z topánok a váhy zbrane jej sťahuje chrbticu do čias prehistorických. Pri tých lacných kulisách a nie vždy atraktívnych prípadoch si človek len povie, že ako pokus o niečo ako Randall a Hopkirk to nie je ani z polovice také dobré. A ten Randall s Hopkirkom je starý viac ako 50 rokov. Naši scenáristi študovaní na konopných mastiach na vysokointelektuálnych univerzitách by však potrebovali aspoň 5 storočí, aby sa mohli takým skvostom vyrovnať. ()

Krysa (2023) (E01) 

Začiatok s prestrelkou totálna katastrofa, kde sa ukazuje, v akom záseku pracujú naši herci, dramaturgia a to ešte asi aj na príkaz režiséra. Veľmi zle a myslel som, že ide o ďalší výkal z hnojky. Ešte šťastie, že som si overil informácie a zistil, že ide o prerábku z Česka a tá je zas niečo ako prerábka Randalla a Hopkirka. A ukázalo sa, že niečo to do seba môže mať. Len sa Predrag musel stať duchom, lebo tam to hláškovanie začína. ()

Práčka (2023) (E02) 

Kubovčík ide svoje ďalej ako trtko a tak celý vtip ostáva na Predragovi a je tomu dobre. Jakab povie slovo a hneď viete, že ďalej je to jedna herecká poloha, nič nového od Partičky nevymyslel. Poláková má stále viac pieh, Kramár sa ledva ukáže na pár replík. Kulisy sú lacné, celkovo prostredie dáva znať, že to stálo pár eur, ale scenár dáva divákovi aspoň odmenu v podobe úsmevných situácií, vďaka ktorým ten krimi príbeh je len tak do počtu. ()

Mŕtva voda (2023) (E03) 

Mrtva voda, ale u mnohých protagonisov aj mŕtvy výkon. Jakabovi by už mali odlepiť oči, lebo furt kuká jak keby mu sťahovalo zrakový nerv. ()

Ofsajd (2023) (E04) 

Zatiaľ suverénne najslabšia časť, kde ako paródia vyznievajú aj scény, ktoré vtipné nemajú byť. Avšak mali sme tu hlavne zlých náckov, rasistov, korupčníkov, takže konečne hlavné parametre splnené, no a nabudúce majú byť aj nejakí proruskí militanti, tak to bude ešte len pecka! ()

Legionári (2023) (E05) 

Ty kokos, tak na Slovensku pôsobia zakázané proruské vojenské organizácie, ktoré cvičia brancov pre ruskú agresiu a inak tie tajné spolky majú tajne zašifrované heslá ako "Putin123", takže na nich prišla aj okresná filiálka mestskej polície v Poltári. Škoda, že na to neprišiel skôr Heger, to by už určite toho Putina zatkol, ako sľúbil.  ()

Zradca (2023) (E06) 

Mickovičová si od reklám na Ukrajinu či očkovanie odskočila aj niečo zahrať, žiaľ, vyšlo to len na úlohu bordel pornomamá. Strnulý výraz Jakaba bolo vidieť našťastie dvakrát, aj to v prestrihoch, za to pozitívum. Kubovčíkom zúfalý, hlúpučký výraz bol zas na scéne permanentne. Ešteže má toho ducha a ten občasne niečo zadrie. ()

Reklama

Reklama