Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fowler cestou do Eda prozradí, jak hrozné věci má v plánu. Akemi se připravuje na svatbu. Mizu s Taigenem se vrací domů. (Netflix)

Recenzie (8)

muti 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Všetky hlavné postavy majú jedno spoločné - dopredu ich ženie prevzatia veci do svojích rúk a otočiť kormidlom dejín. Fowler plánuje útok sa šóguna priamo na jeho zámku. Jeho biznis partneri sa ho ale snažia obísť v jeho vlastných plánoch a ukradnúť mu zbrane, s ktorými plánuje prevziať kontrolu nad krajinou. Mizu sa snaží zistiť či je alebo nie je démon. Tak si spraví celotelové tattoo a zakalí oceľ niečím nedokonalým. Princezná si musí zachovať chladnú hlavu a prevziať kontrolu v novom manželstve, ktoré, zdá sa ovláda z pozadia samá pani matka. Všetky postavy majú jasný cieľ a či ho dosiahnu bude záležať len od ich odhodlania, pretože tak to v živote funguje všakže. Za mňa top scéna odhalenie zbraní pri evil predhovore o histórii anglického prežitia vo svete zrady a túžbe po moci. ()

Marcos22 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Všichni míří do Edu. Nejdůležitější díl pro vývoj postavy Akemi-sama.❗SPOILER / Zabití ptáčka, svatba Akemi s Takayoshi Item, závěrečná zrada Tokunoby Daichiho❗Kvalitnější díl než předchozí, čtyři hvězdy. 👍 (08.01.2024) ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama