Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zločinecký mozek rekrutuje skupinu mladých zaměstnanců banky, aby ukradli 80 milionů amerických dolarů v jedné z největších bankovních loupeží v historii USA. (Kubeska)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (7)

cariada 

všetky recenzie používateľa

Filmy o loupeži jsou fajn, ale tohle strašně drhne. Celé to bylo takové ne mastné. A chybělo tomu větší napětí a ten konec byl takový zvláštní, jako by nedotažený. ()

John80 

všetky recenzie používateľa

Nápad ako vylupiť banku a dostať sa peniazom dostane týpek, ktorý zohraje svoj tým ľudí, ktorý v banke pracujú, vyzeralo to byť zaujímavé ale nebolo 2* ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Ajajaj nuž neviem, neprehnali to s tou 88? U nás by už prokurátor Honz so zahmlenými popolníkmi dával podnet za šírenie extrémizmu. Inak film o tom, čo ide Afroameričanom veľmi dobre, teda vykrádanie. Len troška fundovanejšie zrobené, takže je to taký tutorial pre tých, čo hlúpo a na kamere protestovali proti obrovskému útlaku tým, že si navždy požičali niekoľko krabíc od topánok z obchodu Nike. Čistou náhodou boli tie krabice plné. Je to film o reálnom podvode z roku 1988, ktorý spáchal Armand Moore a jeho tím či skôr gang, ale ten záver nebol tak poetický, ako ukázali v tomto filme. ()

Reklama

Reklama