Reklama

Reklama

Policajná akadémia: Moskovská misia

  • Česko Policejní akademie 7: Moskevská mise (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tentokrát sa zástupcovia policajných radov pustia do riešenia problémov na opačnom konci sveta. Boris Jeľcin má totiž problémy so šéfom ruskej mafie Konstantinom Konalim (Ron Perlman). Ten v priebehu krátkeho času zarobil miliardu dolárov predajom novej výpočtovej hry a teraz sa rozhodol ovládnuť celý svet,  počínajúc Ruskom. Jeľcinova žiadosť o pomoc je v USA vypočutá a úlohou je poverený veliteľ Lassard (George Gaynes), so svojimi neschopnými, ale stopercentne úspešnými policajtmi. Onedlho odlieta do Moskvy tím zložený z Lassarda, kapitána Harrisa (G.W. Bailey), policajtov Jonesa (Michael Winslow), Tackleberryho (David Graf), Callahanovej (Leslie Easterbrook) a kadeta Kyla Connorsa, ktorý je síce zmätkár, ale podarilo sa mu preniknúť do počítača a pripísať svoje meno do zoznamu najlepších. Chaos začne hneď na letisku v Moskve, kde je prítomný veliteľ Rakov a nesympatický poručík Talinskij. Lassard omylom nastúpi do pohrebného voza, odíde na pohreb nejakého komunistu a nakoniec je prijatý do rodiny pozostalých. Medzitým senilný Rakov, stále viac prepadajúci Konaliho hre, s ťažkosťami  vysvetlí Američanom, čo je ich úlohou. Connors sa zamiluje do krásnej tlmočníčky Katji a Konali nariadi svojim zabijakom, aby amerických policajtov odstránili... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (297)

Zodd 

všetky recenzie používateľa

Dovětek Studené války a poslední(?) možnost si udělat prdel a zároveň rozvíjet potenciální přátelství. Naivita, samozřejmě. Navíc herec Lassarda je soused Putinova pseudoimpéria, z Finska! Ale co na tom, že několik dalších ze sestavy následuje Gutenberga v opuštění potápějící se lodi, do popředí jde nová postava, je to ještě infantilnější i kamera amatérštější? Sedmička se neprojevila jako šťastné číslo a sérii ukončila, ale co, jde o cop jokes, tak proč by se lidi neměli smát, ať se děje, co se děje, že jo? ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Zábavnej "Policajnej akadémii" patrili osemdesiate roky. Vtedy to bola sranda. Starý, dobrý Mahoney a partia šialencov okolo neho. To sa dalo. No v roku 1994 už mala táto americká, komediálna, filmová séria dávno odpočívať v pokoji. Siedme pokračovanie, pod názvom "Moskovská misia", je už len úplne zbytočné kopanie do mŕtvoly. Mlátenie prázdnej slamy. Absolutny prepadák. Drzá vypočítavosť. Trapná záležitosť. Nepotrebná hlúposť. Najhorší diel zo všetkých. Padlo to na dno. Proste odpad! ()

Reklama

heyda 

všetky recenzie používateľa

Poslední díl s nádechem vztahů mezi USA-SSSR. Jo docela to šlo, ale to docela je tak na 2 hvězdičky. Celkové hodnocení tedy: 1. díl = 5 hvězdiček, 2. a 3. díl = 4 hvězdičky, 4. a 5. díl = 3 hvězdičky, 6 a 7. díl = 2 hvězdičky. Krásně sestupná tendence, ale to se dalo předpokládat. Já jsem rád, že něco takového vůbec vzniklo a je dobře, že to u nás běží rok co rok v televizích. Nejhezčí na tom je to, že samotní američani (mladí) o téhle sérii nemají ani tušení a u nás je to jedna z nejzažitějších komedií podobně jako Slunce seno. :-D ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Jasne nejslabsi dil. Presunuti do Ruska by nevadilo, aspon tu je neokoukany prostredi, pribeh taky neni uplne spatnej. Bohuzel vsechno ostatni je. Z stary znamy particky vetsina lidi zmizela a ani se jim nedivim. Tvurci se to sice snazi vyvazovat pritomnosti nekolika zvucnejch jmen, ale Lee, Perlman ani Forlani bohuzel nic extra nepredvadi. Dokonce ani ten Harris tu uz nema svyho poskoka, nicmene to mu nezabrani, aby opet delal naprosto dementni akce. Dalsi problem je jakasi trojka ruskejch poldu, ktery si mysli, ze jsou akrobati, takze neustale neco kvikaj, skacou a padaj a je to fakt trapas. No a posledni hrebicek do rakve jsou vsemozny zvuky, ty ale nedela Winslow, proste neustale neco kvika a piska az to leze na nervy. Proste demence a smutnej konec serie. ()

janek85 

všetky recenzie používateľa

Tento díl série Policejní akademie, je podle mě úplně nejhorší z ostatních dílů. Celý děj se táhne velice pomalu, až je to nesnesitelné, výkony herců nejsou, jak bývaly v ostatních dílech, jakoby už neuměli hrát ty dotyčné role. A ještě to, že v ostatních dílech bylo lepší obsazení, než tady v tomto. Efekty jakoby zmizeli, nebyla vůbec žádná akce, hudba ta je každý díl dobrá. Celkový pohled na tento film je takový, že je fakt nejhorší, je tam sice humor, ale je ho tam málo. Veškerým dílům jsem dal 3-5* , ale tomuto 2*.40%Přístupnost:přístupný ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (11)

  • Film se natáčel v Moskvě v Rusku. (rafix)
  • V úvodní scéně zpravodaj v televizních novinách hraje hru na Game Boyi, ale v konzoli není vložená kazeta. (HellFire)

Súvisiace novinky

Já nic, já muzikant

Já nic, já muzikant

03.11.2006

Jonathan Davis, frontman světoznámé metalové skupiny KoЯn, si rozšiřuje obzory a v rozpětí několika měsíců potvrdil účinkování hned ve dvou filmech. V obou případech půjde o čistokrevné horory dělané… (viac)

Reklama

Reklama