Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dávid proti Goliášovi – asi tak by sa dal opísať boj, ktorý povedie kapitán Miky Miko (Alexander Bárta), samotársky policajný operatívec. Prostredie Mika vyformovalo tak, aby nikomu neveril. Ale keď mu je pridelený systému “neposlušný” partner Igor Molnár (Juraj Loj), zistí, že sú si v mnohom podobní. Sú súčasťou mechanizmu, ktorý chcú zmeniť, pretože ich viac nebaví chytať zločincov, ktorí budú na druhý deň prepustení – aj s usvedčujúcimi dôkazmi. Reakcia ohrozeného systému však na seba nenechá dlho čakať a spustí sa sled udalostí, ktorý sa na polceste končí tragédiou. Ako to bude na ďalšej ceste, to uvidia diváci až na veľkom plátne. Hovorí sa ale, že pomsta je najlepšia motivácia, hoci niekedy prehra môže znamenať istú smrť. (CinemArt SK)

(viac)

Diskusia

brumsk

brumsk (hodnotenie, recenzie)

priznavam ze nieje to najostrejsia eruzka v peracniku.. ale.. bez specialnej prokuratury to tu mame zase s5... zase bude nebezpecne chodit po vonku...
 
preto prosim, zviditelnite to a dajte tomu viac bodov ako si zasluzi.. dakujem

Ondrej115

Ondrej115 (hodnotenie, recenzie)

Akčný Thriller 😀 toto dajte preč od Akčného Thrilleru to ma na kilometre ďaleko.Komédialná Dráma by sa to viac hodilo

_marduk_

_marduk_ (hodnotenie, recenzie)

Juraj Loj hrá dve postavy. Predpokladám, že sú to dve rôzne. A nielen hra tvorcov s divákom, keď sa vlastne hlavný hrdina chodí radiť k človeku čo vyzerá skoro rovnako ako jeho parťák. Od polovici filmu ešte aj mŕtvy. 

Ospravedlňujem sa za spoiler, ale tag spoiler už nie je dostupný.

pds

pds (hodnotenie, recenzie)

Za mňa super. Ubral by som z vulgarít, ale to už je hold Slovensko. Napínavé, sem tam vydarený humor. Spokojnosť.

joker30

joker30 (hodnotenie, recenzie)

Filthro21

Na to, preco niektori odpad vidis odpoved hned pod tvojim komentom. Je evidentne, ze siritelia zdraveho rozumu a vlastneho nazoru, ktory im je vraj upierany, ale pocut ho z kazdeho kuta obsadili aj CSFD. Oni supuju odpady uz len z principu vsetkemu a vsetkym co nabura ich hranice "normalu". Co sa filmu tyka, vcera som bol v kine a spokojnost. Naozaj mile prekvapenie na slovensky film. Par vycitiek by som nasiel, napr. Rytmus, ale chapem marketingovy zmysel, no inak vydareny snimok, ktory relativne dobre drzi divaka na ihlach a v napati az do konca. 

cicolably

cicolably (hodnotenie, recenzie)

ked to napísala Arpáda Šoltéšová , určite to bude praUdaaa

som zvedavý na gadžovanie Riťmausa , to bude košický prízvuk jak sfiňa :D :D :D 

Uživateľ Sepp37 zmazal svoj príspevok.

Uživateľ hawkins zmazal svoj príspevok.

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnotenie, recenzie)

Wacoslav1

Zavidim ti. Ked sa pozriem na meno scenaristu a dvoch najprkennejsich slovenskych hercov sucasnosti v hlavnych ulohach, velke nadeje to vo mne veru nevzbudzuje. Povinne obsadenie Rytmausa uz ani nekomentujem.

Reklama

Reklama