Reklama

Reklama

Tělo

  • Španielsko El cuerpo (viac)
Trailer

V napínavém thrilleru detektiv pátrá po mrtvole, jejíž tělo zmizelo z márnice. Napínavý příběh drží diváka v nejistotě, neustále ho nutí přemýšlet nad okolnostmi, proč oběť zemřela a proč následně zmizelo i její tělo. Inspektora Jaimeho dohání vlastní minulost, z čehož ho vytrhne zmizení mrtvého těla z márnice. Během vyšetřování musí Jaime zjistit, jak může mrtvola beze stopy zmizet z uzavřeného boxu a proč je jediný svědek v kómatu zapříčiněném nepopsatelným děsem. Inspektor, který je obklopen vlastními nočními můrami, podezřívá ze zmizení těla mrtvé ženy jejího manžela, novopečeného vdovce Alexe. Ten však vinu popírá. Zmizelé tělo, podivuhodné jevy... Jaime a Alex jsou vzájemně propojeni v hororu, ze kterého mrazí. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (292)

Mariin 

všetky recenzie používateľa

Po poměrně vysokém hodnocení (k dnešnímu dni 78%) zklamání. Zdlouhavý, překombinovaný děj s velmi nepravděpodobnými zvraty. Můj názor vystihuje např. komentář Castor: Tahle módní vlna, kdy ten tahal za nos tamtoho a stejně to bylo jedno, protože za ty pravé nitky ve finále tahal až ten osmý vzadu, mi nikdy příliš nesedla. Chybující postavy se tu pohybují na šachovnici, kterou má mít v pevném sevření scénárista, jenže motat hlavu můžeme pouze skutečně chytrým příběhem. A ten tu chybí. ()

heyda 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle jsem fakt nečekal a kdo jo, tak ten dělá machra. Skvěle zamotaný detektivní příběh s dobře zvolenými herci odehrávající se skoro celou dobu v jedné španělské márnici. Navíc když se tam občas mihne Aura Garrido, která je neskutečně sexy, tak si není nač stěžovat. Opravdu velmi povedený film, který nemá daleko do maximálního hodnocení. 80% ()

Reklama

Radko 

všetky recenzie používateľa

Prekombinovaný, nevierohodný a z prsta vycucaný scenár prebíja tajomnú atmosféru navodenú skvelým začiatkom. Samoúčelné vŕšenie náznakov, nových a nečakaných stôp, spôsobuje, že film čím ďalej tým viac irituje. Retrospektívne scény patria skôr do nejakej melodramatickej telenovely. Vdaka týmto nedokonalostiam záverečné "veľké odhalenie" žiadnu úľavnú katarziu a ani uspokojivé naplnenie záhadného prípadu nespôsobilo. ()

nascendi 

všetky recenzie používateľa

Napínavá a prekombinovaná detektívka, ktorá bola taká napínavá, že som sa neubránil mikrospánkom a taká prekombinovaná, že ma už pred polovicou filmu prestalo baviť odhadovať, kto je vinník a sústredil som sa na odhadovanie, koľko to ešte potrvá do záverečných titulkov. Film je zručne nakrútený a fanúšikov tohto žánru môže celkom potešiť. Mňa, ako fanúšika úplne iných žánrov potešiť nedokázal. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Belén Rueda je sexi milfka, ale najlepšie roky má obávam sa za sebou. V El cuerpo sa mi ani zďaleka nepáčila tak, ako vo svojich starších peckách Sirotinec a Los Ojos de Julia. Začiatok je príjemne strašidelný, mám hispánske horory rád. Už čoskoro sa ale ukáže, že dobrá mysteriózna atmosféra nemá šancu vyhrať nad blbým scenárom, ktorý sa (márne a bez úspechu) snaží šokovať. Rozuzlenie je nakoniec nezaujímavé a vcelku triviálne. Z hercov bola najlepšie Belén a aj ona bola otravná. ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v katalánskej metropole Barcelona. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama