Reklama

Reklama

Megalodon: The Frenzy

Trailer 1

Obsahy(1)

Na palube Cratos, ropnej plošiny premenenej na experimentálnu energetickú elektráreň, sa doktorka Clark (Caroline Williams) stretáva so svojou novou stážistkou Kristy London (Jessica Chancellor), ktorá dorazila práve, keď doktorka Clark pracuje s fúznym vrtákom. Nehodou však spôsobí zrútenie časti oceánskeho dna, čím sa uvoľní nielen jeden, ale rovno päť zúrivých megalodonov, ktorí začínajú terorizovať otvorený oceán a v stávke je omnoho viac než kedykoľvek predtým... (Arsenal83)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (3)

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Do pizdy, to sú ale parádne efekty! Keď dám sardinky z konzervy do akvária, tak budú skôr vyzerať ako akváriové rybičky, než tu megalodon ako nejaké reálne monštrum. A to už nehovorím, že v tom celom umelom svete je najviac umelý nie ten vymyslený žralok a jeho partička bráchov, ale Caroline Williams, ktorá je živou antikampaňou na plastických doktorov. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Po dlhej dobe som si pustil niečo od Asylum, kde sledujeme boj megažralokov vs nejakí no name herci a Eric Roberts na bojovej lodi. Tipujem, že všetky scény natočil za jeden víkend. Triky absolútne mizerné. Dialógy otrasné. Zápletka debilná ale nie tým vtipným spôsobom. Jednu hviezdu dávam za Erica. Miestami je celkom v pohode. Napriek tomu v akej žumpe sa ocitol. 1/10. ()

Zaujímavosti (1)

  • Točilo se v Kalifornii, konkrétně v Los Angeles a San Pedru. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama