Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se neblaze proslulý „Vrah šestnáctek“ 35 let po svých prvních vraždách vrací a zabíjí znovu, 17letá Jamie (Kiernan Shipkaová) se náhodou přesune zpátky v čase do roku 1987 a je odhodlaná vraha zastavit, než začne zabíjet. (Prime Video)

Zaujímavosti (8)

  • Jamie (Kiernan Shipka) niekoľkokrát spomína na film Návrat do budúcnosti (1985). Tento film obsahuje niekoľko priamych alebo presne opačných narážok na tento film. Napríklad v Návrate do budúcnosti sa Marty (Michael J. Fox) snaží dať svojich budúcich rodičov dokopy, zatiaľ čo v tomto filme sa Jamie snaží držať svojich budúcich rodičov od seba. Rovnako ako Marty, aj Jamie potrebuje pomoc mladšej verzie génia, ktorý postavil stroj času, aby jej pomohol opraviť ho a dostať ju späť do budúcnosti. (Arsenal83)
  • Maska vraha je zmesou fiktívnej postavy Maxa Headrooma bez slnečných okuliarov a Billyho Idola s jeho typickou visiacou náušnicou. (Arsenal83)
  • Keď bol trailer zverejnený, vyvolalo to porovnania a kritiku za to, že má takmer identický dej s filmom Posledný nás zachráni z roku 2015, filmom tiež o dospievajúcej dcére, ktorá sa vracia v čase a musí zachrániť svoju matku. Režisér tohto filmu, Todd Strauss-Schulson, sa na sociálnej sieti vyjadril: "Nenatočil som to náhodou ja už predtým?" Štúdio, herci ani štáb filmu Totally Killer tieto podobnosti nekomentovali. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal vo Vancouveri a Burnaby (Kanada). Obdobie natáčania trvalo od 11. mája do 24. júna 2022. (Arsenal83)
  • Písničku fiktivní skupiny Killer Instinct „The World Is Ours“ pro film napsal Brennan Aerts a nahrála ji skupina The Werewolves v rockové a „emo“ verzi. Druhá verze ale ve filmu v pozadí není téměř slyšet, zásah do historie je přímočařeji ukázán na plakátu zpěváka a změně názvu skupiny. (jenovef)

Reklama

Reklama