Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Budúcnosť pôsobí naozaj hrozivo. Vďaka stále stúpajúcemu počtu superhrdinov už na svete nezostali žiadni zločinci, ktorých by bolo možné krotiť a usmerňovať. Táto skutočnosť najviac trápi miliardára Lancea, alias Kapitána Úžasného, ktorý tak nemá do čoho pichnúť a na smrť sa nudí. Aby jeho mesto Champion City zažilo aspoň nejaké vzrušenie, zaslúži sa o prepustenie obávaného gangstera Casanovu Frankensteina. To bola ale chyba. Casanova Frankenstein sa má k svetu a Lancea unesie. Druhoradí superhrdinovia sa dostávajú nečakane k slovu. Ich cieľ je jasný oslobodiť kapitána Úžasného z rúk nebezpečného šialenca a zachrániť celý svet. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (105)

tron 

všetky recenzie používateľa

Podarená, ale prehliadaná (asi právom) paródia na komiksy. Najväčším plusom sú postavy (lebo hrdinovia to nie sú). Babrák na babrákovi. Úbožiaci na pohľadanie. Napr. William H. Macy ako chlap, ktorý bije ľudí lopatou (opakujem – bije ľudí lopatou). Alebo chlapík, ktorý je neviditeľný... ale iba ak sa naňho práve nikto nepozerá. Bohatý kasting je síce v takejto kravine (že sa musím takto vyjadriť) nezvyčajný, ale chápem, prečo všetci podpísali, na papieri to muselo vyzerať bohovsky vtipne. Preto škoda plnými hrsťami rozdávaných nevydarených počítačových trikov, nemiestneho humoru a nevydareného finále. Malo to na viac. 50 % ()

josieaddms odpad!

všetky recenzie používateľa

Ani jsem to nedokoukala. Hloupé, nechutné, nezábavné a hlavně až nečekaně ABSOLUTNĚ NEVTIPNÉ! Po hodině dvacet kdy nepřišel ani jeden vtip jsem to už zabalila. Přitom to mohlo být zajímavé, parodie na superhrdiny, celkem i pár zajímavých herců (Myslím Rushe, Garofalo, Azariu...) ale je to naprosto příšerné, a má to samé stupidní nápady. Pro děti nedětské, pro dospělé nevyspělé. Zkrátka nepoužitelné. ()

Reklama

The7Miki 

všetky recenzie používateľa

Vzpomněl jsem si, že jsem tenhle film kdysi viděl, a tak jsem prahnul po znovuzhlédnutí. Mystery Men nezklamali. Skvělá parodie na jakýkoliv hrdinský film. Ben Stiller je naprosto úžasný stejně jako G. Rush a jeho manikúra. Champion city je skvělé pozadí pro tuhle partu superhrdinů/zoufalců a má takový až gothamovský nádech. Existuje taky teorie, že sám Tim Burton režíroval tenhle snímek, ale v půlce natáčení opustil, ale to jsou jen dohady na internetu. ()

Tomulka 

všetky recenzie používateľa

Velmi mne překvapilo obsazení tohoto filmu (jako, že je velmi bohaté na známé tváře), protože scénář je sice slušný, ale režisér jaksi nezvládl nadsázku, která měla být u tohoto filmu zjevná. Všechny postavy se brali tak vážně, žeto jaksi jako parodii nešlo vnímat.. Nic méně je snímek tak absurdní až se člověk musel někdy pousmát. ()

aLPaC 

všetky recenzie používateľa

Ze začátku mi to připadalo příšerně trapné a myslel jsem, že to buď nedokoukám, nebo že tam nasolím odpad. Nicméně po tom úvodu jsem tomu trochu přišel na chuť a myslím, že i humor se trochu zlepšil a trapné scény ubyli (až na Reubense, který byl trapný celou dobu). Jako parodie na komiksy dobrý pokus, ale hodně tomu chybí. Na pozdější následovníky jako Defendor s vynikajícím Harrelsonem nebo to s Kevinem Baconem to ale nemá ani náhodou. ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (6)

  • Luis Guzmán hrál prodavače v mexické restauraci, ale jeho scény byly vystřiženy. (Terva)
  • Casanova Frankenstein (Geoffrey Rush) jezdí ve voze Chevrolet Corvette z roku 1978 (Terva)

Súvisiace novinky

Van Damme bez Seagala

Van Damme bez Seagala

14.05.2009

Ale zato s britským řízkem Vinniem Jonesem. Možná je to nakonec lepší volba – Jonesovi spíš uvěříme, že je druhým nejlepším zabijákem na planetě, než nějakému hrochovi s copem. O čem je vlastně řeč?… (viac)

Reklama

Reklama