Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Obľúbené filmy (9)

Deadpool

Deadpool (2016)

Na tento film som čakal od prvého momentu kedy vypustili do sveta, že sa na ňom začalo pracovať. Takže pri tomto titule budem asi troška zaujatý. Ryan Reynolds sa pre túto rolu narodil, nehovoriac o tom, že komiksový Deadpool si ho "doslova vypýtal". Marvelovka s malým rozpočtom, ktorý nakoniec ešte okresali, čo v podstate viedlo k tomu, že vznikol tento MASTERPIECE. Konečne film s R-kovým hodnotením z komixového sveta ktorý má všetko (Logan mi skôr niečo zobral ako dal), ale teraz k jadru veci. Film bol vtipný od začiatku až do konca dopĺňaný super akciou. Postava, hlášky, všetko vychytané (bodaj by nie, Ryan o tomto filme sníval 10 rokov či koľko). Aj pri vážnych scénach sa človek škerí lebo čaká nejaký klasický Deadpoolov frk... Aby som povedal pravdu, ten film mám tak rád, že som bol na ňom v kine, zohnal si DVD verziu, BR verziu a nespočetne veľa krát si ho pustil lebo nikdy neomrzí. Za mňa 5/5.

Deadpool 2

Deadpool 2 (2018)

Ako som písal pri prvom Deadpoolovi, tieto filmy sú pre mňa srdcovka, takže budem možno neobjektívny. Hneď na úvod filmu je vidieť, že doňho nasypali dva krát viac peňazí ako do jednotky. Akčných scén je viac, prišiel Cabel a Firefist (a majú aj nejaké poriadne schopnosti, nie ako Ajax v jednotke) a ani na ostatných efektoch sa nešetrilo. Film si zachováva Deadpoolov humor, akciu a pridáva zameranie na priateľov a rodinu, že aj arogantný týpek ako Wade Wilson potrebuje priateľov a team (aj keď na prvý pokus to tým X-Force moc nevyšlo...). Pokračovanie Deadpoola teda určite nesklamalo priam ešte viac navnadilo diváka aby sa tešil na pokračovanie (ktoré je bohužiaľ v nedohľadne). Za mňa ako ináč 5/5.

Projekt X

Projekt X (2012)

Prehnané? Asi áno. Chceš to zažiť? O tom sa nemusíme ani baviť. Jednoducho film ktorý ukázal sen každého kaliča, samozrejme až na tých pár detailov kedy sa to fest posralo. Určite to nie je snímka určená pre každého, ale možno aj oni by zmenili názor keď si k tomu otvoria flašku dobrej whiskey. Ja osobne som to videl viac krát, ale najväčší pôžitok z filmu som mal na intráku keď som ho pozeral na plátne, z bazéna, s flaškou v ruke (že by som ťa práve inšpiroval?).